Kdyby někomu došel CIF, tak bílé podrážky jdou skvěle vyčistit použitím odličovacich vlhčených ubrousků.
Co jste si dnes koupili/y?
Díky za radu :-D.
A obráceně to asi zkoušet nemám,co? :-) Mě teda častěji dojde odličovací přípravek.
Asi raději ne. My je mívám spíše na ruce na cestách než na obličej, ale je vidět, že se můžou hodit i jindy :-)
Knihu

Jojo už vyšla, já už ji netrpělivě očekávala :)
Hurá! Já jsem teď měla super čtenářský měsíc (přibližně), protože jsem si nakoupila samé tlusté knihy, které mi chvíli vydržely (Jméno větru, Strach moudrého muže, Kniha o Baltimorských). A najednou nic, takže musím doplnit zásoby.
Ste kúpila odtieň 23? Mne už sa zdal tmavý. Ja mám 21 a celkom fajn. Až sa opálim budem musieť nájsť iný BB, pretože 23 bude tmavý asi aj na leto.
To já mám naopak zásoby a málo času :)
Mňa by tiež zaujímal tip na iné BB. Ja som ešte pozerala na Missha Signature Real, Lioele Water Drop BB, Skin79 Gold vip super plus alebo Klairs. Nemáte náhodou niektorý ?
Čtu po nocích a pak vypadám jak mumie. Ale já se vždycky dostanu do čtecího transu a pak jsem schopna číst kdykoliv se naskytne aspoň minutka ( a doma se hromadí prach a děti mají hlad
)
Koupila jsem si nový vysavač s vytíracím nástavcem a jsem naprosto nadšená a nadávám si, proč jsem ho neměla už dřív :-)
Já musím v noci spát :) vlastně sem nebyla nikdy noční čtenář ani si nečtu před spaním v posteli, tím se mi ten čas na čtení krátí (do práce taky musim, žejo)
Jaký?

Fakt to funguje? Nerozmatlá se ten bordel jen? Když to má jen nějaký zásobník tekutiny a není průběžně výměna vody...
Kamarádka si totiž koupila robota na okna, a sice se na tom okně udržel, ale matlal špínu po celé ploše - hned to vrátila (použité), a prodejce ani neprotestoval...
A na kolik ta sranda přijde? Myslím nejen ten nástavec, ale i to hlavní tělo - dohromady. Díky!
Ono to ani zásobník nemá, mění se navlhčené utěrky. Jsem fakt nadšená, máme velkého psa ze kterého je špína a chlupy v jednom kuse a krásně to vysaje a pak vytře. Neprijde mi to rozpatlane, zalezi jak se meni ty uterky. V baleni jsou 4. Ani chlup na utěrce. Takže pro mě uspora času, kdy je to v jednom kroku a nenadřu se, jenom vedu vysavač.
Já už vorwerka měla pár let, celkem spokojenost, pořád funkčniho, ale už se mi nelíbil tak jsem chtěla do nového bytu nového, takže jsem šla zase do něho plus tento a jeste jeden nástavec. Cena kolem 25 asi, ale budu se muset podivat na vypis, kupovala jsem ho dneska v nemecku, takze nevim kurz, protoze prodejna v praze se mi nelibila.
Zaujalo mne to, taky jsme chlupatá domácnost. Koukala jsem na stránky, nejsem z nich moc chytrá. plno vzletných slov, ale nějaké rozumné vysvětlení, co je k čemu dobré, mi chybí.
sem si po dvou mesicich konecne vybrala plavky.
tu masli uprostred odstrihnu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.