Zeptam se tady, mátě někdo tkušenost s takovejhlema botama? Poznatky? Potřebovala bych něco jemnějšího..

Zeptam se tady, mátě někdo tkušenost s takovejhlema botama? Poznatky? Potřebovala bych něco jemnějšího..

Ounz já mám ráda špičatý boty, ale tyhle se mi nelíbí, takový lyže. volila bych useknutou špičku, třeba tady: https://www.vagabond.com/cz/delia-5907-201-20/?gad_source=1&gad_campaignid=22889718189&gclid=CjwKCAjw6MPRBhBTEiwAd-7Mr6oDz33lrlxbPkJlDcvvfLlpeo1yYFb2jgtJ8ku4xVkd8IRDDmnc5xoCT9kQAvD_BwE
nebo s malým podpatkem tady https://www.charleskeith.eu/cz/CK1-60361560_BLKTXT.html?afsrc=1&irclickid=RQXxYa3t9xyZWta1oN2N0yZrUkuTFQzZN1w2Wo0&irgwc=1&utm_campaign=97233_Lyst&utm_medium=affiliate&utm_source=impact
nnebo aspoň trochu podpatek k té špičce: https://www.zalando.cz/vagabond-marta-klasicke-lodicky-black-va111b077-q11.html?ssku=VA111B077-Q110400000&lang=cs&otid=default&wmc=SEM420_NB_GO._5334642288_1450663587_53291469821.&opc=2211&mpp=google|v1||pla-293946777986||9225600||g|c||277667854531||pla|VA111B077-Q110400000|293946777986|1|&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=1450663587&gclid=CjwKCAjw6MPRBhBTEiwAd-7Mr87icZZKuclWgBxHRBZBghcku6sLQwB4eqKB5BxAZitvHq6PagQQ4hoCgvIQAvD_BwE (ale ty se mi moc nelíbí)
jinak já sem jdu se zprávou, že jsem šla kupovat basic věci na hm a všimla jsem si, že v jejich výprodeji mají ve slušný slevě věci z cos a arket (na cos ještě ani ve slevě nejsou, na arket už vesměs ano), takže kdo chce něco z cos a najde to tam... navíc docela velikosti byly, aspoň u těch věcí, který jsem otevřela.
mitford sister ty se mně zas nelíběj
Zu ty jsou ale moc hezký! Toho s punčochama se pralvě bojim oač naboso mi to většinou nejde, díky za info :)
Já mám taky dobrou zkušenost s Hogl, akorát dělají různě široké střihy, ač bota vypadá podobně. Určitě bych skočila do prodejny si to zkusit.
Ty tvoje jsou málo vykrojené, proto vypadají trochu divně.
Ounz Tento typ bot nosím moc ráda. Momentálně mám ze Zary, ale na netu už je nevidím. Od vagabondu jsem si koupila obdobné, které máš na fotce, jen plus s páskem přes nárt. Blbě se v nich chodilo hned doma. Maji tu špici hodne protáhlou. Je to vidět na fotce z profilu. Vrátila jsem je. Ale byli krásné. Ale to muže být můj individuální problém.
Ounz líbí se mi hodně, právě ta špička. Ale mě prostě ten pásek padá. Tak pokud ti tenhle typ.bot sedí, ber je.
continuity skáknu tam, to bude nejlepší
notna Raduza díky za postřehy, je pravda, že jsou špičatý dost..
Bez zkoušení tenhle typ bot nebrat:
1. špička je dost úzká a dlouhá, takže bude potřeba vychytat velikost, aby to pak nebyla španělská bota
2. to vykrojení může být zákeřnost - já měla jedny Högly s velkým vykrojením, vypadaly tedy elegantně, ale pata v silonce mi v nich úplně kvedlala. Pak jsem si koupila s podobným vykrojením jako na tvé fotce a byla to pohoda.
Ounz Mně se ty tvoje boty líbí moc. Mám dvoje dost podobné a vyhovují mi. Ono je dost důležité zkusit je v reálu.
jerry no mě docela mrzí, že už vagabond nemá v praze obchody, pak by to bylo snadný, radši bych vyzkoušela, než objednat a vracet připadně. Kouknu alespoň na ty hogly a uvidim, třeba zjistim, že vůbec :)
no mě docela mrzí, že už vagabond nemá v praze obchody)
To mě taky - teď už si od nich kupuju jen kožený tenisky, protože velikost mám vychytanou. A boty do kanclu jedině Högly, protože mají půlkové velikosti.
jerry ty hogly jsou hlavně strašně pohodlný, z měkký kůže. už nenosim lodičky, ale mám pořád mám několikery placaté. Ta cena je teda dost strašná, ale často bývají na ZL.
OunzŽe nemá Vagabond obchody mě štve strašně. Kupuju si je roky a není kde vyzkoušet. Objednat si třeba sedmero bot se mi fakt nechce.
notnahlavně v poslední době nějak změnili kopyto. Mám dvoje, které už tak dobře nesedí. No s vagabondy jsem asi skončila.
continuity Mně jsou některé úzké. Ale je to mnou. Mam širší nohu .
notna no právě jsou úzké, ale ty modely třeba pět let staré seděly.
Zu Hogl miluju. Teď jsem tam měla vyhlídnuté sandály a včera jsem si myslela, že si je koupím. Ale byly mi úzké. Škoda.hodily by se mi. https://www.hoglstore.cz/damske-sandale-hogl-teri-1-100213-2900/
Makara
že jo, ta barva! Jezdím do práce 15km a chci aspoň třikrát týdně. Dobrodružství musí počkat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.