Děkuju všem! Klasičtí chalupáři z nás asi nikdy nebudou. Tak často sem asi jezdit nebudeme. A chalupa se bude dál i pronajímat.
Co jste si dnes koupili/y?
Takže reklama ![]()

Sweet Potato hodně dobrá reklama ![]()
Sweet Potato ach!
Sweet Potato To ale top nákup! Ať si chalupu užívte co nejvíc.
Sweet Potato To znám! ![]()
Sweet Potatomoc gratuluju ke koupi chalupy!
Ounz whiskas dneska by se klidne snesly, lilo tady strasne.
Přesně. A říkám si, kdy dojde na mé nové sandály
? Evidentně nevhodný nákup.
Sweet Potato To je nákup
. Gratuluju a ať se tam dobře "chataří"
. Místo je dokonalé.
whiskas pristi tyden ma byt pry vedro!
myslim, ze jerry tu davala tip na obyc bavlnena tricka z online textil ? potvrzuju ze jsou super, takovy ten material s leskem jen trochu tenci, pekny strih, velikostne odpovidajici. zatim jsem prala jednou tak snad i neco vydrzi
mitford sister Ta je pěkná a má přesně to, co u bombra chci já :-). Že se dá rozepnout i zespodu. Akorát já potřebuju jednobarevnou.
Ten dvojcestnej zip je super vynález, to jsem taky hledala - a našla ![]()
Mám z Arketu jednobarevnou, navy - je teda čistě plátěná bez podšívky, nosím ji moc ráda, na chladnější počasí v tomhle období je fajn. Už ji nemaj, ale nějaký podobný bundičky tam jsou, i když na produktovce někdy nepoznám jakej je ten zip ![]()
barbucha moc pekny bundicky, odstup, satane!
Sweet Potato To je paráda! Gratuluju.
Sweet Potatoto je krasa! Gratuluju k nakupu! VChalupy jsou bajecny, meli jsme jednu 30 let a moc rada na to vzpominam, rodice nas odsunuli na 2 mesice v lete na chalupu s babickou, uzasny dobrodruzstvi, rano jsme vysmahli, vecer se vratili, plus teda na obed, kdyz byl hlad. Uzivejte!
barbucha Díky, já si zkoušela tu bordo, je hezká, ale pro mé účely dost pevný materiál.
myslim, ze jerry tu davala tip na obyc bavlnena tricka z online textil ? potvrzuju ze jsou super, takovy ten material s leskem jen trochu tenci, pekny strih, velikostne odpovidajici. zatim jsem prala jednou tak snad i neco vydrzi
jj, to bylo pro me - který typ jsi presne objednávala?
moje první vlastní koupené kolo (co mi koupili naši před 30 lety nepočítám
)

Mulen oh! Nádhera - hlavně ta barva
.
Co máš v plánu za dobrodružnou výpravu? To bych viděla tak na cestu k Baltu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY