continuity Zajímavé, já mám opačnou zkušenost - mám extrémně úzkou nohu a zatímco Vagabondy z minulých let mi jsou dobře, v nových strašně plavu. V létě jsem úplně bezradná, moc bych chtěla nějaké hezké a pohodlné sandály/pantofle, ale vším mi ta noha projede ven.
Co jste si dnes koupili/y?
notna no mam to stejně, měla jsem je ráda, ale to zkoušení je blbý. Ja si teď koupila ty s tou přeskou, ale to jsem prostě riskla ze zalando, pač takový už jsem slouho sháněla a naštěstí nwjsou až tak úzký a sednou..ale těch obchodů je škoda velká
Hwi ale moc hezký antofle měli v minulosti i hogl..tak možná mají pořád? Ty mi přijdou dovela na úzkou nohu často
Ounz Děkuju za tip, prozkoumám je
jinak já sem jdu se zprávou, že jsem šla kupovat basic věci na hm a všimla jsem si, že v jejich výprodeji mají ve slušný slevě věci z cos a arket (na cos ještě ani ve slevě nejsou, na arket už vesměs ano), takže kdo chce něco z cos a najde to tam... navíc docela velikosti byly, aspoň u těch věcí, který jsem otevřela.
Jo, oni v tom HM mají věci z celýho řetězce. Ale ne vždycky se to vyplatí - já teď chtěla sukni z Other Stories a viděla jsem ji v tomhle HM eshopu za 2750, přičemž na původních stránkách OS jsem ji koupila, zlevněnou, za 65 eur. Docela rozdíl, tak to chce porovnávat...
jerry no mě docela mrzí, že už vagabond nemá v praze obchody,
Já jsem kupovala docela dost vagabondů v jejich tamním outletu, a teď jsem tam jela a je zrušenej i ten ![]()
barbucha to ani nevim, že tu byl..každopadně škoda!
Tady ne, u zřítelnice byl. Ale to je fuk, prostě zjevně omezujou náklady...
barbucha jo tak. No asi se přesouvají online, k naší smůle
Ounz mám přímo tyto, špička trpí na dláždění (ale dá se vyspravit včelím voskem) a naopak pásek za patou mi drží. Nejsou na nachození kilometrů, ale příležitostně ok. Mám úzkou nohu, špičatý boty mi nevadí a jedny takový jsem chtěla, no matter co se nosí.. ![]()
Pavlena díky za informace :) na úzkou nohu budou takovýhle botky ideál!
Boty hogl jak to mají s velikostí? Zkoušela jsem jen jedny a obvyklá velikost (40) mi byla malá. Tak jestli je pravidlo brát o číslo větší nebo to byla náhoda?

mam je az na zem, samozrejme :)
Zkus o půlčíslo nebo o celé číslo větší. Högly jsou jedny z mála, které se dělají v půlčíslech.
Já jich mám docela hodně (lodičky a baleríny) a rozdíl ve velikostech mám celé jedno číslo. A po zkušenostech už naslepo nekupuju.
Mini ale tie sú presne pre teba ![]()
Mini tyjo, zajímavý šaty! Tobě budou slušet :)
Mini Ty mám taky, vyloženě na nás, malý holky :-)).
Maky jak dělají různé šířky, tak se to musí zkusit. Třeba dcera má vel 37-38, ale hrozně úzkou nohu, tak do jedněch se vlezla do vel 36.
Já mám obecně svoje běžné číslo, ale některé lodičky o číslo menší.
continuity jerry díky, pravidlo to tedy žádné nemá a je potřeba vyzkoušet
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025