Moc hezké. Já po jedněch puntíkatých už nějaký čas koukám, ale nějak si připadám na puntíkaté plavky už přezrálá. Ale nevím, možná do nich půjdu, jsou decentní.
Ty vaše moc pěkné, takové veselé. A mašle by mi možná ani nevadila.
Já uvažuji o těchto

Moc hezké. Já po jedněch puntíkatých už nějaký čas koukám, ale nějak si připadám na puntíkaté plavky už přezrálá. Ale nevím, možná do nich půjdu, jsou decentní.
Ty vaše moc pěkné, takové veselé. A mašle by mi možná ani nevadila.
Já uvažuji o těchto

Já jsem si pořídila tyhle puntíky
https://www.otto-shop.cz/p/tankiny-top-s-kosticami-10050297552
Ty jsou parádní!! Ty by se mi moc líbily.. jenže já jsem mimo velikosti ![]()
Já už jsem ho měla, takže jsem věděla, do čeho jdu, ale tento konkrétní nástavec jsem neznala, takže jsem sjížděla videa a recenze uživatelů než stránky. Ten samotný nástavec stojí v Německu 399 eur a vychází asi o 2000 levněji než u nás.
ja bych do tech Vasich sla.;-)Myslim,ze nemusite mit strach,ze "prezrala"mate mladistvy oblicej.
Urcite lepsi puntiky nez kytky.
A moc nevahejte.Plavky jsou jedine co objednavam z internetu kazdy rok v kramu nejsem schopna si vybrat a plavky mizi raketovou rychlosti.:-)
ty jsou taky pekne.Ja prave tak dlouho vybirala,protoze sem taky nad tankiny letos uvazovala,libi se mi moc,jenze pak zviitezilo,ze to neopalene bricho by vypadalo asi jeste hur.A mam rada opaleni co nejvic to jde.:-D
Tyhle jsou hodně pěkné. Líbí se mi ty vysoké kalhotky. Působí to trochu retro :-)
má ten top pevnou podprsenku? nebo je to jen tílko s kosticemi? jak píšou Gumička pod prsy kolem dokola...
má ten top pevnou podprsenku? nebo je to jen tílko s kosticemi? jak píšou Gumička pod prsy kolem dokola...
Je to podložené, vlastně je do toho všitá jakoby podprsenka bez výstuže, i v zadním dílu. Bude to schnout asi 2 hodiny, ale prsa se v tom ani nehnou.
Já to břicho už radši nevystavuju ![]()
taky se mi nechce,ale fakt sem usoudila,ze neopalene by bylo horsi.:-D a to bych videla ja pokazde.![]()
Nojo, vy si klidně můžete dovolit bikiny, já už těžko. Navíc mám nějaká mateřská znaménka, která sice jsou neškodná, ale slunit se to prý nemusí.
dekuju,ale vsak vite jak to je.
obleceni lecos zamaskuje bikiny nic.![]()
Těhotenský test
a výsledek ukázal, že na ty kraťasy na kolo můžu zapomenout :D
Tak to bude dražší záležitost, než ty nejznačkovější kraťasy ze všech značkových. Gratuluju :)
Já si plavky nekupovala už asi dvacet let a tak asi proto mě ty moje nové tankini tak překvapily.
nejdřív si je obléknu, pak na zádech zapnu podprsenku a pak stáhnu dolů. Normálně to má pod prsy pevný obvod na zapínání, který není pod tou košilkovou částí vidět.
Vy to možná všechny asi znáte a já ne a zůstala jsem paf, co mi to tam překáží a leze za cancoury. Ale jsou fakt super. Navíc jsem za ně v mimořádné akci zaplatila, včetně poštovného, cca 700 Kč.
![]()
No, těm cyklistickým kalhotám leckdo říká plenkové:-)) Graguluju!
Děkuju. Zkusím to nastudovat a kdyžtak jedtě budu otravovat s dotazy.
Pěkný nákup :-D a gratuluji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.