Já nic extra nezapínám, obléká se to všechno jako tílko. Co jsem měla dřív, ty byly úplně bez vyztužení, jen v přední části to na prsou mělo elastický podklad, bandeau tomu říkali. Takže v těch nových jsem jak v brnění, ale zas, jak jsem psala, dobře drží poprsí.
Co jste si dnes koupili/y?
+@Dadoo sakrys jeste tu chvilku vychvalujte tankiny.
uz sem drzela v ruce telefon,ze jeste priobjednam jedny tankiny,pokud by to slo jeste s jednim postovnym![]()
Ale zase sem se zasekla na delce vrsku.V recenzich si nato dost stezuji,ze je zbytecne dlouhy.Muzu se zeptat kam az ho mate?Mne by se libil tak k okraji kalhotek nebo lehce pod.
no,a dalsi vec je,ze se neumim rozhodnout mezi trema.![]()

Gratuluji! ![]()
Zarinya Já se naopak bála, že budou krátké, jako jsou na produktovém fotu. Rozhodně jsou ale delší. Ovšem mně to vyhovuje.
Ad plavky: Puntíkaté jste ted jedny koupila, šla bych do těch prvních. (no.. v nejhorším, pokud bez puntíků nemůžete, do posledních)![]()
Kokoska možná to extra zapínání dělají jen někteří výrobci a možná, že až od určité velikosti ![]()
To je různý. Ty nové jsou asi jako na vašem prvním obrázku, starší byly o něco delší. Ale mně to nevadí.
Na vás by se mi asi líbily nejvíc ty první.
diky.;-)mne se taky nejvic libi ty prvni.![]()
Ale ty jsou nejdrazsi :-/sem si rikala,ze poprve by stalo zato jen tak na zkousku nejake levnejsi,no to splnuji ty treti,ale ty zas vypadaji nejdelsi.:-/jak nejsem moc velka tak dlouhy bych asi mit moc nemohla.
Dámy, všem děkuji, ale mě až teď došlo že to znamená: žádný alkohol, žádné traily na kole, žádné brusle atd. Bože a budu muset řídit z každé akce :D Pomoc :D
Třeba je ten test pokažený.
A od třetího trimestru se může trochu pít. Akorát to s tím řízení z akcí je pravda a vězte že to nebude jen těch devět měsíců, ale několik let. Ale gratuluju moc.
Gratulujem!!!
Kašlať na cyklokraťase, to bude teraz nakupovania
!
A ak budete mať šťastie a málo železa a nízky tlak, možno Vám doktor predpíše (ako mne) pohár červeného každý večer
!
Tak to se nedivím - jedny jsou hezčí než druhé. Doporučuju metodu ententýkydvašpalíky.![]()
Mě osobně se nejvíc líbí ty třetí, ale to je čistě věc osobní preference..
pred hodinou sem objednala ty treti.![]()
Nakonec se to vyresilo samo.Dostala sem email na postovne zdarma,ty prvni uz nemaji kalhotky tak sem vzala tyhle.:-)
Výborné rozhodnutí![]()
Gratuluju. Vybavilo se mi, jak jsem sama na ten papírek nevěřícně zírala v práci na záchodě. Vím, že to bylo v pondělí, protože víkend před tím jsem záhadně omdlela v zatáčce na běžkách. A tím se to vysvětlilo...Omlouvám se za osobní vsuvku, ale nemohla jsem si nevzpomenout:-D PS Na těch běžkách jsem si ale sezónu užila i tak, ale jezdila jsem jen po rovině :-)
Taky pekne :D no ja z toho byla vepleskla dlouho, prvni myslenka byla volat mudr. kvuli overeni, druha ze asi nic bo je nedele
a uz s tim tady nebudu plevelit, ale dekuji vsem gratulujicim.
tohle skryje bricho dokonale.![]()
jo - zajisté i těhotenský!
à propos: dneska na procházce se psem jsem potkala pár mladejch ženskejch, kde jsem byla na vážkách, zda jsou těhotný či oplácaný... Břicho se třáslo jak sulc - to u těhotnejch přece není, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.