ty třetí jsou nej.
Co jste si dnes koupili/y?
dekuju,snad nebudou moc dlouhy.:-)
Vyplesknutí chápu. Když mě kdysi MUDr. sdělil verdikt, že ano, první myšlenka byla "No nazdar, co jsme to provedli?" A přitom jsme to hodně chtěli.
Mně se teda jiné něž opnuté tankiny, které jsou v podstatě na pohled téměř stejné jak jednodílné plavky nelíbí. K těmto všem různým šatičkám bych opravdu přistupovala až tak od 120 kilo plus nebo kvuli pohodlí v těhotenství. Když to vidím u někoho naživo, tak mi to hrozně přitahuje pozornost a ještě víc mě to upozorní, aháá něco není v pořádku, něco se skrejvá. Což mě u klasických tankin či jednodílných plavek nikdy nenapadá.
Ale je... Když má ženská panděro už před těhotenstvím, tak ten rosol s těhotenským břichem fakt nezmizí. Mám jednu známou, která ač není jinak extra tlustá, má tendenci přibírat právě v oblasti břicha a pasu - a to hodně. Teď je těhotná, ale já jsem to s jistotou poznala až asi před měsícem, předtím mi přišlo, že jen prostě tloustne, protože to břicho není hezky klenuté, jako vídám u svých štíhlých známých, ale prostě rozklepanej sulc.
Nedavno jsem videla tehotnouve vysokem stupni tehotenstvi a bricho mela opravdu naprosto sulcovite. Byl to dost hrozny pohled, neverila bych, ze je to mozne. Pani teda mela maximalne 160 cm, ale stejne...
Děkuji. Kouknu na něj.
konecne batoh.... tak snad budu happy
jo a vic praktickou barvu na cestovani nemeli ![]()

Hezkej, je to to klasicky platno nebo ta uprava co se min spini? Ja jsem se divala na celobilej, ale neni sance, ze bych to nezaprasila
Hezkej, je to to klasicky platno nebo ta uprava co se min spini? Ja jsem se divala na celobilej, ale neni sance, ze bych to nezaprasila
obavam se, ze klasicky platno
ale za tu cenu... stal 62€ na asosu
Ale ten je krásny. Ten sa páči aj mne, čo batohy nemusím.
Už? Tak rýchlo?
Ja teda nad nimi stále premýšlam
Tankini ma nikdy nenapadli a terat teda, že už je čas na ne.
taky sem v soku.servis naprosto dokonaly.![]()
No asi se stanu fanynka tankiny,da se to i krasne vyhrnout kdyz se bude lezet na lehatku takze ani bricho nezustane bile.:-)
Kurnik šopa, ste ma nalomili, skusim ich objednať.
vyzkousej.![]()
Myslim,ze budes tez spokojena.Kdyz se vidim v bikinach a tankinach -nebe a dudy.![]()
Nejradsi bych ty bikiny vratila a objednala jeste jedny tankiny,ale uz sem stihla odparat i tu masli tak si to necham na pristi rok.:-)
A jeste je to praktictejsi nez plavky v celku,ty se nedaji vyhrnout.
Jéje, dočítám až zpětně a opožděně gratuluji! Jestlipak to bude dáreček pod stromeček? :-) Přeju bezproblémové těhotenství, to nejpěknější období uprostřed, II. trimestr, vychází na léto, to je paráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.