Nějakou AA si chci taky koupit, ještě váhám, kterou. v nejužším výběru je Bergamote a Mandarine basilic.
Co jste si dnes koupili/y?
Nějakou AA si chci taky koupit, ještě váhám, kterou. v nejužším výběru je Bergamote a Mandarine basilic.
Jeste je dobra ta Herba Fresca, chce to zkusit asi
![]()
boty se mi libi moc.;-)
Jaká kabelka by se hodila k těm zlatým botám?? Typ/barva
Tahle asi ne, co? 
pytlik na cvicky.![]()
Pytlík na cvičky je dobrý, ale já bych ho neuměla nosit. Neumím si ho představit. Já ty kabelky vůbec necítím
No.. vlastně je to tak lepší. ![]()
Jakoukli, jen ne tu na fotce!
Zlatou asi vůbec ne.
Neeeeee. Musi byt zlata? Jakakoli kvalitni kozena casual strihu bude super. Treba nejaka rezava?
Klidne cervenou treba. 

Tu ne, je strašná...![]()
pruvodce? ja ti nevim, zatim jsem ho nevidela, ale jestli je to akce holanovych kamosu, tak spis ne
a pardon, neměla to být reakce na vás
To je super nákup! Všechno moc pěkný. Já se chystám na ten pátý díl, jen teď nutně musím přečíst Prokleté domovy :) a taky chci tomsky, ještě jedny, jen se nemůžu rozhodnout nad barvou.
Povedené nákupy
. A mám "neotřelý" dotaz, jde ta červená kabelka nosit na rameni, respektive, jak má dlouhé uši? Díky.
no mě to teď úplně strašně baví, dostala jsem novýho kindla někdy v únoru a fakt čtu, co můžu (a teda pomalu, protože ne úplně furt můžu) :-)
Já chtěla u tomsek hlavně ten koženej vnitřek a ty různobarevný nový, co jsem viděla, byly jen textilní, takže já chtěla nějakou základní barvu.
ještě nevim :-D Ale myslim, že jo, kdo by nosil A4 kabelku v ruce?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.