no to vubec neva, se aspon inspiruju, dik!:-)
Co jste si dnes koupili/y?
Já chci taky koženou stélku určitě a mám jedny strakatý, taky bych radši jednobarevný, myslím si na šedý. No Kindla mám od vánoc a ještě jsem na něj nešáhla
nemůžu si zvyknout, vždycky zas koupim papírovou..a tvrdím, že ho mám na cesty, no jsem na sebe zvědavá..
Ad kostkované šaty: předevčírem přišlo potvrzení, že obdrželi platbu. Prý dají vědět, až vyexpdují. Začínám se bát, že pro vás budu brzy mít další veselou historku na téma "brambora a objednávka z eshopu.
já je objednávala 30.3. a nechala jsem si je teda poslat na prodejnu a byly k vyzvednutí včera.
nj, když pro papírovou se musí chodit, ve čtečce je hned :-D Já mám teda taky radši papírový, ale teď mě baví dost ten kindle, já měla předtím nepodsvícenou čtečku, teď ten kindle je podsvícenej a je to nesrovnatelně lepší.
(A dá se číst v noci, aniž by člověk musel rozsvěcet
)
Já taky 30.3. Taky na prodejnu. Co dělám blbě?![]()
Tak to byste se divila ...
Je fakt moc hezká. Sakra ... asi si ji jdu najít. Nevím proč stále zírám na červené kabelky, přestože mě napadá, k čemu jako? ![]()
tak doufám, že se divit nebudu, kdyžtak má ještě ten dlouhej popruh. Mně se tam líbí ještě jedna lehce vínová, myslím jste ji sem dávala vy. Já už chtěla takovou nějakou delší dobu. Co se týče kabelek, mám čistý svědomí, mám jen dvě, tahle je třetí :-D
No, jako jo, všechno jsou to rozumný argumenty, včetně toho, že se nemusím zahltit papírem doma, žejo, ale musela bych to vzít a začít to do toho STAHOVAT
Tak už jsem ji našla. Délka uší 21,5 cm, což je v pohodě. Ovšem u hnědé verze je tento údaj 19 cm
. (je z e-obuv, že?). Rozměry parádní ... Já mátedy aktuálně cca 5 kabelek (včetně té nové, kterou nevím, zda-li u sebe nechám), tak by se ještě min. jedna snesla
.
Myslím, že ho nepotřebujete. Je to napsané rádoby vtipně, dle mého názoru spíš trapně. Nic nového, nic objevného tam snad ani není. Ale teda ještě jsem to nepročetla celé.
Pokud byste ale chtěla nějakého nového průvodce po Brně, tak mně se dost líbí Brnox. Průvodce po Cejlu a okolí a je to fakt vtipně napsané (až na kapitolu o Polreichovi).
tak uvidíme. Já jednu takovou podobnou mám, opticky ta ucha vypadají dost stejně a ta se nosí na rameni dobře
Děkuju za recenzi.
Tak když už je řeč o těch průvodcích, tak já sice zatím nekoupila, ale rezervovala prohlídku od Karima z Pragulic a děsně se těšim. Bude to zároveň originální dárek k narozeninám muhehe ![]()
tak to tady trochu popíchnu :) mám síťovinu ráda...

pak nějaký věci na asosu, ze kterýho mi teď už nejdou vkládat obrázky:
http://www.asos.com/asos/asos-crop-top-in-mesh-with-striped-tipping/prd/6520697?iid=6520697
http://www.asos.com/pour-moi/pour-moi-double-strap-convertible-bikini-top/prd/7366162?iid=7366162
a neví prosím někdo, jak se dají vymazat najednou ta nahromaděná upozornění na reakce nahoře? už se někdo ptal, myslím Karja, ale zapomněla jsem, v jakém vlákně, a nenašla jsem to už - ani nevím, jestli někdo odpověděl.
A hele, tak prece jen nejsem sama, kdo cte Alison Weir ![]()
Průvodce po Brně nepotřebujete. Je to beztak děsně trapný. Já jsem vyrůstala v blízkosti toho dobrovolného pracovního tábora, teď jsem se přemístila zase směrem k místu marnosti a beznaděje nebo jak to tam píšou...
No a nijak tím netrpím, naopak si myslím, že okolí Brna je k životu super, téměř jakýmkoli směrem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.