A pak jeste dvoje kalhoty zkraceny, cerny a modry v Part Two a ve Vero moda plateny triko, ktery se mi uz driv velmi osvedcilo (takze rovnou radsi taky dve).

A pak jeste dvoje kalhoty zkraceny, cerny a modry v Part Two a ve Vero moda plateny triko, ktery se mi uz driv velmi osvedcilo (takze rovnou radsi taky dve).

to triko z vero moda je super, taky ho mam moc rada a pravidelne dokupuju :)
Ze jo! Ja z nej mela dneska nejvetsi radost, ze ho este porad maji ![]()
To verim!
V obchode u nas ho maji ve stalem sortimentu a doufam, ze to tak jeste dlouho zustane!
KOlik je dilu toho Mycelia? Ja jsem precetla tri a dal pak uz nic nenasla, je to uz docela dlouho, normalne ty tri meli na iBooks. Koukala jsem ted a dal porad nic, ze bych teda vedela aspon jak to dopadlo...
Ty bikini kalhotky s mesh jsou super
myslím je jich 6, zatím vyšlo 5
Super nakupy!
No to je ale nespravedlnost! Tady maj k dostani jenom tri! Mrknu jestli to nejde nejak koupit na ceskejch strankach jako ekniha pac ty iBooks to nemaj, kurnik.
já to kupovala na alze s paypalem, tak to by asi neměl bejt problém odkudkoliv?
Taky jsem to kupovala na alze a když jsem dočítala pátej díl, zjistila jsem, že vyjde (někdy letos) ještě šestej ![]()
Takže jste je nakonec sehnala? To jsem ráda
Nedala byste pak outfit? Docela by mě zajímalo, jak je zkombinujete, protože já jsem to nějak nevymyslela. Klidně soukromě (nejsem si jistá, jestli přispíváte do CJMDS, sama tam totiž moc nechodím). A ještě se zeptám, odkud je kabelka?
A kdyby něco nahodila i MPLee, které jsem posílala ty svoje, tak se taky zlobit nebudu
Docela se mi košilové šaty zalíbily, tak abych měla inspiraci, až si nějaké pořídím. Díky ![]()
Outfit asi nedám, ale plánuju je nosit s obyčejnýma cernyma sandalama a tou červenou kabelkou :-) ta je creole z eobuvi.
saty nakonec doskladnili v e-shopu,hura!
Sucho mě ponouklo k semiškám, a pak jsem při náhodné obhlídce neodolala barvě, hodně tlumená, ale sytá červená, krásná. Rozumná chodivá výška podpatku, platforma, abych v nich vydržela celý den...

Já jsem se asi zbláznila. Koupila jsem si tyto šaty, vůbec to není můj styl,ale líbí se mně. Mám je v plánu nosit nějak takto. Potřebuji vědět, jestli to není úplně blbě.
Blbý postoj je proto, aby bylo vidět, že jsou vzadu delší. Já právě nevím, jestli je nechat zarovnat nebo ne.
Moc ti slusej. Mnohem vic, nez ty postovany predchozi (bylo to takovy "vyblity" ve smyslu nevyzazny)
Váš styl to možná úplně není, ale klidně by být mohl. Ty šaty Vám sednou, líbí se mi i ty koňakové (?) doplňky, a taky v nich vypadáte ohromně mladě.
Mně se to moc líbí a délku bych nechala jak je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.