Celé krásné, moc Vám to sluší a máte báječné doplňky
.
Co jste si dnes koupili/y?
Ty sou
.
wow, fakt dobrý. A supr vlasy
a odkud že je máte? O:-)
Hele, ty kosilivy šaty, o nichž je řeč, to jsou ty černobílý kostkaty? jak jsou ti dlouhy? my bysme mohly byt tak stejně vysoký, ne? cítím, ze bych je na léto asi taky potřebovala...![]()
ty saty jsou pekne a slusi ti. Urcite k nim ale jinou barvu doplnku, ten pasek by se mi libil u o trochu mohutnejsi.
super, moc vam slusi
jo,jsou,dlouhy jsou dost,ja je mam ke kolenum.je v nich teda i nejakej polyester,takze nevim, jak uplne ve vedru.ale jsou jinak příjemný.akorat dost vyprodany v kamenných obchodech.
Za mě je to nejlepší, co jsem na Vás viděla. Moc se mi líbí pásek, celé je to ![]()
Děkuji, uvidím, co na to řekne okolí naživo.
a odkud že je máte? O:-)
Překvapivě MS.
ty saty jsou pekne a slusi ti. Urcite k nim ale jinou barvu doplnku, ten pasek by se mi libil u o trochu mohutnejsi.
Mně se ta kombinace s hnědou docela líbí, ale zkusím i nějakou jinou barvu. Otřepané červeno černé kombinaci jsem se chtěla vyhnout. Jinou zatím nemám. Pásek je na mě mohutný až dost. Vzadu široký, výrazné zapínáni..... Fakt to není úplně můj styl, musím si na toto zvykat postupně.
Šaty sou moc pěkný, taky sem si je tam zkoušela a děsně se na mělřilepily, tak sem to vzdala.
ty Ti fakt sednou.
a nic bych s nima nedelala.;-)
No cervenou fakt ne.
mne se ten pasek libi moc.I kdyz je to hodne sladene tak proc ne.Uprimne me ani jina barva nenapada.A pro jinou kombinaci by sla cerna kabelka,cerne boty,ale pasek bych nechala.:-)
To jsou super šaty a myslím, že vám sluší. Hned bych je brala, Líbí se mi, že jsou tak dlouhé.
saty jsou skvely:-)
Proč zbláznila, jsou skvělé a ty v nich též. Perfektní pásek.
Šaty si nechaj. Sú perfektné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.