Šaty jsou skvělý, určitě si je nech. Ale chce to rtěnku. Výraznější. Abys byla víc vidět ty. A to i u těch světlých šatů. Vlastně hlavně tam.
Mně se to líbí i v té hnedé kombinaci. Sluší ti to.
Šaty jsou skvělý, určitě si je nech. Ale chce to rtěnku. Výraznější. Abys byla víc vidět ty. A to i u těch světlých šatů. Vlastně hlavně tam.
Mně se to líbí i v té hnedé kombinaci. Sluší ti to.
ty saty se mi na vas libi uplne nejvic ze vsech veci, ktere jste v posledni dobe postovala.
i kombinace s hnedou se mi libi, s cervenou bych je v zadnem pripade nekombinovala.
na ty saty jsem se hned divala a nebyt z polyesteru, dost bych uvazovala o tom, ze si je koupim taky :)
dneska mi prisla z ciny tahle mikina. je super, jen jsem cekala, ze velikost XXL mi bude dlouha stejne jako modelce na fotce. no, asi to fotej na lidech, kteri maj max 155 cm :D le jinak je super, hodlam ji tahat cely jaro

Tá prezentácia.
Dúfam, že ju budeš nosiť sofistikovanejšie.
Ty šaty ti moc sluší, líbí se mi to dokonce víc, než ty s kytkama v CJMDNS. I s tou hnědou kombinací, i když třeba boty by mohly být i černé.
Dobrej Mrakomor:) Ta levá fotka je dobrá, představuju si, jak si přišlápne tkaničky a tím kvérem se bací do čela.
no... ja ji prave chci nosit uplne stejne
posledni dobou jsem prilis zanedbavala svoji temnou stranku :)
Pušku ti pošlem. mám takú po malom. ![]()
dik! :D pak hodim foto. ale bohuzel to fakt nemam ke kolenum ale s bidou do puli stehen :/
Berta Šaty jsou skvělé, sluší Vám. A odkud je pásek? Po podobném koukám už dlouho a nikde nic.
Libi se mi to.
Ja ty saty dneska byla omrknout. Material se mi zdal prijemny, ale trochu teplejsi, na hezke jaro. Na leto bych je nebrala.
Chcela som si dať ušiť letné závesy do okien. Že osviežim na leto okná kvetinovým dizajnom. Na skúšku som objednala 3m. Budem mať pekné šaty. ![]()

Jsem OT, ale dám to sem..
Dnes jsem na přechodu pouštěla slečnu v kolektivních COS šatech a tak si povídám: kterápak to je z Pekla či Parfumánie? A ona to Nellielovett. Hahaha. Šaty dost slušely.
Jo a mimochodem mi je kamarádka sehnala v zahraničí v světle růžové bez rukávů (ta jakási stará kolekce) a navíc za úplně levno! Jen si na ně musím počkat, až kamarádka přijede...
Šaty jsou super a klidně by to váš styl být mohl, fakt vám sednou. Hodně se mi líbí pásek, to je PF?
Včera som bola v COS, vyskúšala som si kopec vecí a kúpila prsteň
. Skúšala som si kolektívne šaty, červené. Veľmi príjemný materiál a aj sa mi páčili - cítila som sa v nich ako maková panenka. Ale nebola som si 100% istá, tak som ich tam nechala.
A konečne som mala čas ísť si kúpiť púder.

Haha, díky. A já si zrovna před chvílí říkala, že pokud potkám v Brně někoho v těchto šatech, určitě čte parfumánii.
Saty ti sednou. Souhlasim s Potrefenahusa, ze ty predesly se mi taky moc nezdaly - mas svetle hnedy vlasy, k tomu bezovy saty plus bezovy lodicky... to uz na me bylo trochu moc bezovy najednou
Vic se mi libis v tech cernejch.
A ja jeste tricko k dzinum

a letni svetricek rovnez k dzinum

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.