Ale nic není ztraceno, ještě, zkus vzít k lodičkám a pouzdrovce kvér ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Já ti dám slušné děvče! Žena - vamp.
Se stav, napíšu ti silnejsi brýle ![]()
nene tos zabila
:-DHihi, to jo no, já jsem zas takovej unylej typ:-D. Křivák mám ale ve skříni, tak možná někdy...
Hele, podle Slovníku cizích slov je žena vamp typ svůdné, atraktivní a sebevědomé ženy..... Co se ti na tom nezdá? Mně to zní líp než "slušná holka"
mně se to zdá úžasný, akorát barbuše se asi nebude líbit, že jí nabízíš pohotově ty brejle![]()
ja treba nejsem zadnej typ. navliknu na sebe temer cokoliv, co se mi libi :D
co mas ty za problem s krivakem? jen si k nemu musis vzit ty polobotky, co se tady resili loni na podzim. lodicky ne.
tak já hlavně v lodičkách povenku chodím fakt minimálně, mám několikery v práci jako přezůvky
ale mám teda hodně moc balerín nebo takových nějakých podobných bot (ale přísahám, že muž má svou vlastní poličku v botníku, neže by se tam ty jeho už nevešly!:DDD
Davno som nebola v obchodoch.Tak som si to dnes cestou z prace vynahradila (z poslednej fotky top) ![]()

o vikendu jeden balik tohoto, testovani zatim uspokojive, takze v sobotu jdeme pro dalsich 11.

a pak se deti zamilovali a uz tam i vecereli, ale ted je zas trochu zima na balkonove radovanky.

a toto je jeste v krabici.

oooo ten kabát!![]()
Potrebujem všetko, ale ten kabát...ten kabát ![]()
![]()
To je odvážné přiznání. Mám to taky tak. Výsledkem je tedy občas šatna narvaná zcela nekompatibiními kusy.
jj... mam vedle sebe treba kostymkovy sako, kvetovanej kabat, alpskej dirndl a ted tuhle mikinu :D a proto se mi nikdy nestane, ze by me zaskocily pozadavky ma obleceni na nejakou akci. jsem schopna se vybavit temer na cokoliv od retro vecirku pres sraz metalistu, setkani stepfordskych panicek, minimalisticky dychanek az po setkani pratel jodlovani :D nechytala bych se asi jen na vecirku zamerenem na horcicovou a hnedou barvu:D
Tam my majitelky zlutych kabatu ovsem muzem :-)
Já vám můžu dělat další do party, také mám žlutý kabát :-)
Já nemám žlutého vůbec nic, fakt, teda jedny spodní kalhotky a staré triko na doma, jinak nic, a to proti žluté nic nemám, naopak
Chtěla bych tedy nějaké žluté šaty, ať mám víc much jednou ranou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.