Kupila som hortenzie. Dúfam v toto. 
Tak mi držte palce.
Kupila som hortenzie. Dúfam v toto. 
Tak mi držte palce.
Tak to jsem zvědavá na výsledek. Palce držím.
Aj ja a dík. Začala som minulý rok s tromi kusmi a tie kvitli, tak som to chcela doložiť, nech to nejako vyzerá.

Ježíši to je ohromný obrázek. Já jsem se chtěla zeptat, je to ta halenka, co jste si koupila? Moc se mně líbí.
Nevím, jakou máš půdu, ale nedávno jeden zasloužilý pěstitel v práci říkal, že je dobré k hortenziím přisypat do hlíny trochu železných pilin.Prý po nich mají krásnou barvu. A pozor na přímé slunce. ![]()
Hmmm, železných pilín máme v práci tony. Ale kedže som kupila (dúfam) samé biele, tak počkám a možno neskôr vyskúšam. ![]()
paktofonika dakujem damy.Ak by ste chceli, mali aj svetlosivy
(len u nas na predajni nemali moju velkost)
Já mám taky dirndl!
Ale vyvenčen ještě nebyl, chudák.
A je to Zara či Mango, neviem to z tej modelky vyčítať :D
Mango,vypredaj ![]()
Tak to nič, Mango kabáty sú mi široké v ramenách :(
mně se to zdá úžasný, akorát barbuše se asi nebude líbit, že jí nabízíš pohotově ty brejle![]()
Ale, co by se nelibilo. barbucha je prakticky nad hrobem, tudiz ma na nejakou tu slabozrakost narok ![]()
Ježíši to je ohromný obrázek. Já jsem se chtěla zeptat, je to ta halenka, co jste si koupila? Moc se mně líbí.
Jo, koupila jsem si rovnou dve - jsou nejlepsi co jsem kdy mela. Dlouha tak akorat aby couhala zpod svetru, prijemnej hladkej material a hlavne neni vubec prusvitna (jak je posledni dobou u vsech zvykem
).
Už jsem taky objednala a taky dvě. Světlou a šedou.
Tak super. Docela i dlouho vydrzej, ja ji tahala imrvere a trvalo snad rok, nez zacla kapku cuckovatet v tech exponovanejch mistech.
Taky jsem rada, ze maj kulatej vystrih, ted se vsecko dela do vecka (asi se to snadnejc sije nebo co?) a ty mi teda velice neslusej.
no, ja ho taky jeste nikdy nemela:D chtela jsem ho vzit na brutal assault, ale posledni rocniky byly prilis teple. na jednom brutalu jsem mela aspon dirndl-tricko :D
:D Na Brutal Assault v dirndlu? Nemáš foto? :D
Taky bych ji brala. Kde jste nakupovala? Na netu jsem našla různé barvy, ale bílou ne.
mozna nekde doma v pc. vecer mrknu:D ale na ba se ztrati vsechno. vedle typku, co byli prevleceni za jezise a za bohuse z kurvahosi, se dirndl ztrati:D navic ja mam cernej brokatovej, takze je dost metal:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.