Janulik03 Hortenzii jsem si dlouho intenzivně přála, takže jsem dostala jednu teď k narozeninám ... je to pokojový kultivar. No, mám ji asi dva týdny a moc se jí zdá se nedaří
listy se na koncích začaly kroutit a osychat, přestože jsem přesvědčená, že zalévám dostatečně. Slyšela jsem, že to s nimi není v interiéru jednoduché ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ty boty jsou fakt pěkný. Jen škoda, že nejsou kožený. Ale vypadají skvěle.
no jo no, taky za ty prachy... ale prilezitostne se daji vzit, na caste noseni urcite nejsou.
Není zač ![]()
Já si je jdu vyzvednout zítra. Doufám, že mi sednou. V hlavě už jsou nakombinovaný.
Mám typově hodně podobné - červené, ale na jehlovém podpatku a ty na noze vypadají super.
Podle toho co popisujete, tak jste asi spíš zalévala moc. Vždy je lépe zalévat míň, rostlina maximálně jen trochu zvadne. Případně to mohou být škůdci, podívejte se na spodní stranu listu.
pozor jestli v misce nestojí voda. vodu vylít, nechat vyschnout a pak teprve zalít znovu, nezalívat dokud je hlína ještě vlhká
Jestli není moc v teplu a suchu , taky, případně na úpalu, u topení a tak. Tydlety kytky, co jejich kultivary můžou růst venku na záhoně, obecně v moderních interiérech trpí moc horkem v kombinaci s málo světlem.
Ó, to ano, na jehlovem je tenhle typ boty supr.
No prosím, stačilo si fňuknout na parfumanii, že si zaboha nemůžu nikde vybrat kabelku, a už mi nahodili něco použitelnýho v Zaře do eshopu! :D Ale je to teda těžce neinvenční nákup, protože moje aktuální pracovní kabelka je taky ze Zary a je fakt hodněhodně podobná (ucha jsou dokonce identická, evidentně obměnili dva roky starej design), jen má trochu jiný rozměry a je černá... tak teď jsem vzala pro změnu tu světlešedou.

To mi řekněte, co je to za módu ten jeden cíp košile venku. Už jsem to viděla i v televizi. Asi jsem konzerva.
s jednou kosili to tak nosim, proc ne
Sakra, jste mě znejistěly
Já ji na začátku zalévala mnohem méně, stejně jako ostatní kytky, ale květy se najednou jakoby zavřely a začaly odcházet ... tak jsem trochu přidala a kvítka najendou nabrala na síle, úplně se rozzařily a žačaly pučet další. Jenže listy naopak začaly osychat, což mě fakt mate. Zkusím teď zalévat míň a přidat spíš na výživě. Díky za radu, příště půjdu pelevelit do příslušného vlákna :)
Já jsem si dneska vyzvedla odjednávku od Mixitů, několik krabic a krabiček..a poněvač umírám na vysílení, tak už jsem vdechla jeden pytlíček mraženýho ovoce
yum..

to mražený ovoce od mixitu taky vdechuju ![]()
Je to děsnej mor! Má to sice 'jen' cca 20g, ale za živa to jistě mělo víc
a je to fakt dobrý.
dobrý je to hodně :-D
jinak já mixitu zatím uplně nepropadla, jsem nějak líná si to namíchávat sama a oni mají skoro ve všem takový ty křupky, který nerada :-D
Já si jedno namíchala, což mi vyhovuje, poněvač musli jím málo a asi mám specifický požadavky (žádný rozinky, málo ořechů a tak) křupinky mi neva. Chtěla jsem to zkusit na doporučení a docela mi to chutnalo. Ovšem to ovoce vede ![]()
Neee!! Proč tady o tom mluvíte??? Už dva měsíce odolávám touze objednat si Mixit to mražený ovoce ![]()
Ať toho objednám jakékoli množství, zmizí během pár dnů, je to fakt mor, miluju ho!!!
V pátek kalhoty a boty.

Super!
Mne sa tie gate páčia s topánkami na foto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.