Tak já myslím, že v Barceloně (nepletu se?) je užiješ určitě víc!!
Co jste si dnes koupili/y?
Tak já myslím, že v Barceloně (nepletu se?) je užiješ určitě víc!!
tak to každopádně ![]()
Koupila jsem si bílé skinny džíny, tak doufám, že se to bude nosit! Jsem v nich teď potkala spoustu mladých holek a líbilo se mi to. Jen k nim samozřejmě nic nemám, to mi trochu došlo až doma.
Jo a jako věrnostní kartička v Promod je zpoplatněná?!?! WTF, normálně za 150,-Kč:-D.
Promod karta je jediná, kterou mám a těch 150 už se mi několikrát vrátilo. Kartu nemusíte nosit u sebe a nakupuje na ni i moje máma, stačí vědět jméno a bydliště. Pořád mi do mejlu chodí nějaké slevové vouchery.
Potrebuju malinkatou crossbody, odkud je, sím?
Baťa, sekce výprodej
Ď!
Ja mam s obycejnymi kabelkami ze Zary take dobrou zkusenost. Ted jsem tam kvuli vam nahledla....
Uz minule se mi tam libila jedna kozena a ted dalsi. S kozenymi ze Zary ale zkusenost nemam.

Koupila jsem si slip-ons u Bati a jsou super, jemná kůže a měkká stélka. Ještě mají černé, vrtá mi to hlavou. Je moc blbé mít dvoje stejné boty v jiné barvě?
Jo a moc děkuju tomu, kdo dal do kabelkového vlákna na kabelky All saints, už jsem si vybrala cca tři, ale kupovat bych neměla ani jednu...
Pokud je unosíte, tak to blbé není.
Což o to, unosit takový boty není problém, akorát už mi poněkud přetéká botník![]()
V tom případě jste si odpověděla. ![]()
Odkud jsou ty košilové šaty, prosím. Jsou moc pěkné
.
Já včera zkoušela jedny v Marks and Spencer, které se mi na ramínku sice líbily, no bohužel nakonec jsem v nich vypadala jak selka
, takže se nákup nekonal.
Z Orsay
Díky. Tam jsem včera nezašla.
Chce se mi zase něco koupit a tak šmejdím... a mám dotaz:
máte zkušenost s nakupováním na https://www.bibloo.cz/ ![]()
Ano, bez problémů
Kupovala jsem tam penezenku, vse ok. S vracenim zkusenost nemam.
timto diky Lama_z_Lana za tip na boty aldo, dnes objednano, dnes vyzvednuto, hodi se mi k celkem dost vecem.

jeste jsem koupila jarni kabat a jinak dnes uspech v COS, dve tricka, dva topy, kalhoty a sukne. Vahala jsem zda jeste koupit jedny saty, ale potrebuji mensi cislo, meli by je naskladnit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.