No, ted jsem ve Stockholmu, a prvni jsem kupovala taky tady pred casem. Ale myslim ze ta Vero moda je i u nas? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Asi máme ten samý šatník, včetně barev, co chybí
Nejenže jsem vybavená téměř na cokoli, ale ještě si ke mě chodí půjčovat kamarádky!!
Ano, je, ale nenašla jsem ji v bílé. Zkusím ještě pohledat.
V bily jsou nejlepsi, mela jsem i cernou ale to uz tak nejak nebylo to pravy.
Čierny brokátový dirndl? No to musím vidieť!!!!![]()
Já hromadím veškeré ulítlé hadry, které by se jednou mohly na něco hodit. Těšila jsem se, jaký budu mít poklad pro děti (jako malá bych za něco takového upsala duši), ale bohužel je to nijak nebralo a nebere. Ovšem pak potřebujeme divadelní kostým pro Červenou královnu, lišku nebo řeckou bohyni a jsem připravena.
Nemáte doma kostým pro červenou karkulku? Urgentně bych na červen jeden potřebovala :D
No prosím, stačilo si fňuknout na parfumanii, že si zaboha nemůžu nikde vybrat kabelku, a už mi nahodili něco použitelnýho v Zaře do eshopu! :D Ale je to teda těžce neinvenční nákup, protože moje aktuální pracovní kabelka je taky ze Zary a je fakt hodněhodně podobná (ucha jsou dokonce identická, evidentně obměnili dva roky starej design), jen má trochu jiný rozměry a je černá... tak teď jsem vzala pro změnu tu světlešedou.

No tak som zvedavá na recenziu. Chcela som ju dať do košíka, ale po priblížení na fotke sa mi teda nezdala že by za niečo stála.
Leda šaty po červené královně odstrojit od karet a doplnit bílou zástěrkou. Košíček se taky najde
No já právě doufám, že na tom bude podobně jako ta moje černá, tu už mám druhej rok, tahám ju pořád a na to, že není kožená a stála pár kč jsem s ní moc spokojená. Objednávala jsem včera, tak pak zrecenzuju, až přifrčí. :)
Super, mne by sa tiež hodila do práce. ![]()
Jste skvělá :D Až na to že by mi asi nebyly :( jsem o par kilo těžší a tak o půl metru nižší :D
vintage kimono jako svrchní kabátek na léto nebo jako šaty

Krásné. Odkud prosím? Já pořád chodím očumovat na etsy a nemůžu si vybrat.
Ebay. Sla jsem nejdriv na etsy, ale obrcne plati, ze veci stejne/podobne jsou na etsy drazsi. Moc na vyber neni, ale tohle se mi libilo
koupila jsem si univerzální boty ![]()
a kableku na pas a peneženku, měla by být crossbody, kožená, tak uvidím

Už jsem to vlákno otevíra s tím, že uvidím univerzální boty, ale představovala jsem si je jinak ![]()
Každopádně dobrý nákup!
já na to prostě nemám nervy! tak jsem se sklidnila tímhle a lodičky holt počkaj.
univerzalni boty jsou super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.