Asi ich naskladnili, lebo na eshope som ich našla, a majú všetky veľkosti.
Co jste si dnes koupili/y?
Tu košili mám taky a je to ta boyfriend - a ačkoliv mám normálně M/L, tak tuhle jsem koupila S.
Ehm, já jsem úplně slepá, asi jsem je předtím přehlídla...jestli to není znamení, že už si nemám nic kupovat ![]()
http://www.cosstores.com/sk/Women/Dresses/Striped_jersey_dress/46881-64899939.1#c-22755#Rel?PC=
edit: aha už si ich našla :D
Ďakujem. Ja som práve včera pozerala ľanové košele v m&s, ale potom som si spomenula na Gap a tam sú stále zľavy takže tam sa to viac oplatí. A výber je obrovský, aspoň ja mám problém sa v tom zorientovať.
Jsou teda dost dlouhé, pokud Vám to nevadí. Já mám 175-6cm a košile je mi skoro pod zadek.
Ďakujem za info. Pozriem teda ako je s dĺžkou vo verzii petite. ![]()
Jak na petite vůbec nekoukám, tak zapomínám, že vůbec existuje.![]()
Mně dnes byly koupeny boty na golf ECCO z jačí kůže. Jsou jako papučky a mám z nich velkou radost.
Není to Ostravice? Myslím lokalita, nikoliv botky :-)
Bingo!
Já myslela že s manželem začínáte a vy hned takové kopcovité hřiště :-) hmmm tak někdy uděláme parfumánský flight a chlapi si určitě budou mít taky co říct :-)
O golfu mi ani nemluvte - tchán, který mu dost propadl, se na něm mimo jiné seznámil s mým bývalým profesorem matematiky ( a že mně matematika fakt nikdy nešla ) a dnes mi volal s tím, že mě má pozdravovat od jednoho mého bývalého.
Na tom golfu se toho vykecá ještě víc než u kadeřnice... Manžel ho chce taky začít hrát, až se vrátíme do Prahy, ale asi mu to zakážu - bojím se, koho z mé minulosti potká on.![]()
![]()
Dneska mi přišla ta kabelka ze Zary (už ji měli i vystavenou na prodejně) a není tak pěkná jak ta moje stará. :( Nakonec si ji nechám, hodí se mi barevně ke kdečemu, ale důstojnou náhradu budu hledat dál...
Já začínám, zatím jen poctivě trénuji a zítra budu dělat jen doprovod. Na hru se ještě necítím. Možná na podzim.
Tak je potřeba začít taky a pohlídat si to. :-)
To je fakt, dál než na manželova caddyho bych to ale asi nedotáhla.
mno, tak jsem dnes v ccc vyzkoušela asi tak třicet párů bot... díky Jiná Realita a Berta z toho cca desatery černé lodičky značky lasocki:-)) teda, skoro totožné boty a rozptyl velikostí byl 37,5-39:P no ale nakonec jsem nekoupila lodičky, nýbrž tyhle sandály - na fotce bych si jich teda ani náhodou nevšimla. na noze úžasný

no a pak jsem neodkladně zatoužila po stříbrných botách, pantofle (hrůza a děs) a nazouváky, těch bylo hodně a některé vypadaly docela dobře, zkoušela jsem i ty se štepováním co si pořídila dadoo... ale byly takový subtilní a já měla představu něčeho jako...

a skoro ty samý taky mám, jen nemají tu lesklou špičku, jsem nadšená:-)
no a lodičky mám vybraný, dokonalý, ale příště:D

Přesně ty sandály jsem si dnes zkoušela. Jsou krásně měkké a na nože vypadají opravdu skvěle, ale já jsem sama sebe přesvědčila, že jsou na mě moc vysoké, takže nic, ale už teď toho lituju. ![]()
tak sup objednat s tou velikonocni slevou!:-) vyska podpatku je pro me teda max v cem bez potizi vydrzim, asi ne cely den ale pul dne jo
Na ty sandály budu muset kouknout. Pěkné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.