letos? a vsimla sis, ze je teprve duben?![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Budou kolektivní boty?
Nebudou, to vykrojení vpředu je dle mého přesně asexuálně napůl mezi peep toe a volnou špičkou a na podpatku nápis Lasocki?? Děkuji nee
Presne, ani mne se nelibi.
Já bych si ráda koupila tyhle sandály, jenže smůla, Other Stories nezasílají do ČR
. A podobné jsem zatím u nás nenašla.

Já bych si ráda koupila tyhle sandály, jenže smůla, Other Stories nezasílají do ČR
. A podobné jsem zatím u nás nenašla.

Ty jsou super.
Přesně, vlastně na nich nic zvláštního není, jsou jednoduché, pro mě mají ideální podpatek, tak proč nikde nic? Asi se zaregistruji na web, který přeposílá zboží z Německa do ČR. ![]()
z Other Stories jsem objednavala kabat pres nejaky ten Mailbox.de nebo tak neco. Super servis, mela jsem doma doma hned a za smesny penize. Nebo si udelej vylet do Berlina!;)
Bledule Já mám velice podobné sandály ale NIŽŠÍ z Humanicu. Jsou strašně pohodlné, nedělají mi křivé nohy a na noze vypadají teda více "sandálovitě a letněji" než na obrázku. Původně jsem se na ně šla jen podívat, že mi stejně budou volné přes nárt, tak abych na ně nemyslela, měla jsem je na noze dvě vteřiny a bylo rozhodnuto.
zasílám odkaz, obrázek z humanicu mi nejde.
http://www.humanic.net/cz/Damska/Obuv/sandaly-a-sandaly-na-podpatku/Kate-Gray-sandal-na-podpatku-cerna-1442814750?related-search=%2FWomensShoes-category%2Fsandaly-a-sandaly-na-podpatku-producttype%2Fkuze-2-uppermaterials&index=2
Díky za tip, tedy na Mailbox. Do Berlína se mi kvůli jedněm botám tedy opravdu nechce
.
ADo Berlína se mi chce vždy a ani tam nemusím jet pro boty :-).
Přesně tak, Berlín je moje nejoblíbenější město..už se tam těším (a stopro si tam něco koupim)
Pěkný, ale jsou trochu mimo mou cenovou relaci. Možná počkají do slev.
Zara

To mi povídejte, taky jsem si zakázala na další boty do podzima jen koutkem oka podívat a pak, pak mi praskly conversky a nemůžu za boha nikde najít letní sandály, asi jsem je někde zapomněla:-/.
Ale jsou kožené a opravdu pohodlné. V Praze je měli jen ve dvou obchodech, v jednom nebyly ani vystavené, musela jsem si je zarezervovat. Ani mi nepřišlo, že by byly už tolik vyprodané, spíš to není zrovna horké zboží.
Paráda! To je zajímavé, v Zaře jsem byla ve čtvrtek a v té změti v regálech jsem neviděla nic z Vašich úlovků.
:) Ja som mala len chvíľku na nákup a išla som obzrieť veci čo som mala vyhliadnuté v eshope, teda okrem riflí. Tie som vzala len tak že skúsim a padli mi ako uliate. Fakt sa mi prvýkrát stalo, že všetko čo som si vzala do kabínky mi aj sadlo a kúpila som to. A pruhované nohavice sú mi dlhšie ako modelke takže to vyzerá lepšie. Na leto budú super, rovnako ako sukňa. A najlepšie na tom je, že v tom nákupe nieje ani gram polyesteru. Všetko balvna a ľan.
Teda obdivujem Ťa.Minulý víkend som bola v Zare v Avione a odišla som odtiaľ s prázdnymi rukami.Z tej haldy vecí som nevedela,čo skúsiť,zo všetkého som mala zmiešané pocity.A to,čo som si vyhliadla na nete,som v obchode vôbec nenašla.
Džínsy super,páčia sa mi aj bielo-modré nohavice.
No v Avione som bola
Tak po dlhšej dobe sa mi za darilo.
Galerie, koncerty, restaurace.... A nákupy jen jako bonus :-).
Jo, to by se mi líbilo, ale těžko někoho zmermomocním a samotné se mi nechce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.