Tak tak
Co jste si dnes koupili/y?
Tak v srpnu tam aspoň (snad) bude hezky, mně zas bude pršet (tradičně)..
včera tomsky, a už chápem, čo na nich všetci majú :-)

Včera

Zaujímavý top. Mám podobne riešený ale bez rukávov. Odkiaľ je tento?
Včera jsem se vypravila zakoupit synkovi svatební oblek. Přibrala jsem, se skřípěním zubů, jeho drahého tatíčka - disponuje podobnou postavou, takže jsem souhlasila s tím, že poslouží jako figurant. Oblek i příslušenství bych měla do půl hodiny... jenomže drahý tatíček zjistiv, že rovněž nemá co na sebe, mě honil po dalších x krámech - tu košili... tu kravatu... a co myslíš? jakou barvu?... a košili projmutou nebo volnější?... a vlastně by se mi hodilo ještě sako - vyber nějaký!
Celej boží den!!
Jen tak tak jsem stačila narychlo urvat aspoň jedny ecco mokasíny.
Nakonec hrdí rodiče přivezli synkovi (dlícímu na sofa) úlovky až po rypák - ten to vyzkoušel a pravil že je mu to velký (ačkoliv jsem měla jeho míry samozřejmě s sebou). Dneska dopoledne si to jel tedy vyměnit za menší. Poté se se slečnou stavili u mě na oběd. Po nádivce a uzeným mladý pán (testující nový oblek) poněkud znejistěl a pravil, že u svatební tabule asi nebude jíst... ![]()
Zaplaťbámbu mě synek a nevěsta brali s sebou jen jako hlas poradní, když sháněli garderobu. U dcery jsem počítala s delším vybíracím procesem, ale poštěstilo se hned v prvním salonu, předtím si už něco vytipovala na internetu. Všechno ostatní si zařizujou sami. Dítku dlícímu na sofa bych se na to ... vy víte co.
Uf, takove akce trochu nahlodavaji moje desive predstavy, jak az muze mama-hotel fungovat..
![]()
bráchovi jsem svatební oblek vybírala já. s ohledem na to, jak velmi nekonfekční postavu má, naprosto nechápu, jak nám mohlo jeho vybrání trvat pouhé necelé jedno dopoledne, včetně košile a kravaty a myslím i bot. trochu mu ho zabrali - a dobrý. hlavně na košili jem byla velmi hrdá, protože jsem ho nabulíkala na manžetovou, krásnou, skoro jsem si ji koupila sama ![]()
druhé dopoledne jsem strávila výběrem šatů pro mámu, což bylo paradoně mnohem náročnější. vlastní šaty jsem naštěstí měla koupené s půlročním předstihem ![]()
už sem se jednou ptala, ale zkusím to ještě jednou, někdo tu tak měsíc max dva zpátky radil pěknou černou kabelu přes rameno, měla by být dostupná v pze. Nemůžu to zaboha najít (a doufám, že sem to neviděla jinde a jen si to spojila s parfumanii
)
slibuju, že už si tipy na pěkný věci budu ukládat..
Ďakujem.Je to značka Medicine.Mám od nich moju milovanú parku a zopár topov.
Ano ano ano! Děkuju ![]()
A co na tento postup říká jeho nastávající? Já teda zjistit, že můj budoucí manžel si pořizuje oblek tak, že leží na sofa,zatímco oblek mu kupuje jeho matka s otcem coby figurantem, tak asi podumám, zda tu plánovanou ceremonii vůbec podstupovat :-).
Ja si to ani len nedokážem predstaviť.Dospelý muž a rodičia mu kupujú svadobný oblek? ![]()
Aha ďakujem. Medicine poznám. Na Slovensku je tuším len v tvojom meste. Možno až pôjdem okolo zastavím sa. ![]()
+ spol. ![]()
Máte všechny pravdu - je to línej mizera. Původně jsem jen slíbila, že na výběr dohlídnu, ale nevydržela jsem s nervama, protože mizera pravil, že je času dost, ještě celý tři neděle...
Tak jsem se toho chtěla ještě dožít ![]()
Dál už se mě to taky netýká, to byl poslední mateřský záchvat ![]()
Uf, takove akce trochu nahlodavaji moje desive predstavy, jak az muze mama-hotel fungovat..
Mamahotel už dávno nefunguje, mizera se slečnou už několik let přežívají sami
A pak je chudák odstrčená matka ve stresu, aby to její ňuňátko nestrádalo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.