Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 16:10
Reakce na 999:

Tak tak

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 08:42
Reakce na 999:

Ounz 

Berlín  už se nemůžu dočkat léta, ale asi si udělám ještě jeden výlet v květnu, protože do srpna to nevydržím 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 09:23
Reakce na Noren:

Tak v srpnu tam aspoň (snad) bude hezky, mně zas bude pršet (tradičně)..

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 09:50

včera tomsky, a už chápem, čo na nich všetci majú :-)

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 14:02

Včera 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 14:15
Reakce na pecka:

Zaujímavý top. Mám podobne riešený ale bez rukávov. Odkiaľ je tento? 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 16:40

Včera jsem se vypravila zakoupit synkovi svatební oblek. Přibrala jsem, se skřípěním zubů, jeho drahého tatíčka - disponuje podobnou postavou, takže jsem souhlasila s tím, že poslouží jako figurant. Oblek i příslušenství bych měla do půl hodiny... jenomže drahý tatíček zjistiv, že rovněž nemá co na sebe, mě honil po dalších x krámech - tu košili... tu kravatu... a co myslíš? jakou barvu?... a košili projmutou nebo volnější?... a vlastně by se mi hodilo ještě sako - vyber nějaký!

Celej boží den!!

Jen tak tak jsem stačila narychlo urvat aspoň jedny ecco mokasíny.

Nakonec hrdí rodiče přivezli synkovi (dlícímu na sofa) úlovky až po rypák - ten to vyzkoušel a pravil že je mu to velký (ačkoliv jsem měla jeho míry samozřejmě s sebou). Dneska dopoledne si to jel tedy vyměnit za menší. Poté se se slečnou stavili u mě na oběd. Po nádivce a uzeným mladý pán (testující nový oblek) poněkud znejistěl a pravil, že u svatební tabule asi nebude jíst... 

Online Kokoska
34975 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 17:11
Reakce na barbucha:

Zaplaťbámbu mě synek a nevěsta brali s sebou jen jako hlas poradní, když sháněli garderobu. U dcery jsem počítala s delším vybíracím procesem, ale poštěstilo se hned v prvním salonu, předtím si už něco vytipovala na internetu. Všechno ostatní si zařizujou sami. Dítku dlícímu na sofa bych se na to ... vy víte co.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 17:14
Reakce na barbucha:

Uf, takove akce trochu nahlodavaji moje desive predstavy, jak az muze mama-hotel fungovat..

Offline Lilly_Ku
4542 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 17:27
Reakce na Kokoska:

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 17:45

bráchovi jsem svatební oblek vybírala já. s ohledem na to, jak velmi nekonfekční postavu má, naprosto nechápu, jak nám mohlo jeho vybrání trvat pouhé necelé jedno dopoledne, včetně košile a kravaty a myslím i bot. trochu mu ho zabrali - a dobrý. hlavně na košili jem byla velmi hrdá, protože jsem ho nabulíkala na manžetovou, krásnou, skoro jsem si ji koupila sama 

druhé dopoledne jsem strávila výběrem šatů pro mámu, což bylo paradoně mnohem náročnější. vlastní šaty jsem naštěstí měla koupené s půlročním předstihem 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 17:48

už sem se jednou ptala, ale zkusím to ještě jednou, někdo tu tak měsíc max dva zpátky radil pěknou černou kabelu přes rameno, měla by být dostupná v pze. Nemůžu to zaboha najít (a doufám, že sem to neviděla jinde a jen si to spojila s parfumanii  ) 

slibuju, že už si tipy na pěkný věci budu ukládat..

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 17:48
Reakce na paktofonika:

Ďakujem.Je to značka Medicine.Mám od nich moju milovanú parku a zopár topov.

Offline michaela
337 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 18:13
Reakce na Ounz:

Mohlo by to byť toto?

(ja už som sa realizovala)

brierleybags.com

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 18:47
Reakce na michaela:

Ano ano ano! Děkuju 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 19:19
Reakce na barbucha:

A co na tento postup říká jeho nastávající? Já teda zjistit, že můj budoucí manžel si pořizuje oblek tak, že leží na sofa,zatímco oblek mu kupuje jeho matka s otcem coby figurantem, tak asi podumám, zda tu plánovanou ceremonii vůbec podstupovat :-).

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 19:53
Reakce na Zina:

Ja si to ani len nedokážem predstaviť.Dospelý muž a rodičia mu kupujú svadobný oblek? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 20:09
Reakce na pecka:

Aha ďakujem. Medicine poznám.  Na Slovensku je tuším  len v tvojom meste. Možno až pôjdem okolo zastavím sa. 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 20:31
Reakce na Kokoska:

+ spol. 

Máte všechny pravdu - je to línej mizera.  Původně jsem jen slíbila, že na výběr dohlídnu, ale nevydržela jsem s nervama, protože mizera pravil, že je času dost, ještě celý tři neděle...  Tak jsem se toho chtěla ještě dožít 

Dál už se mě to taky netýká, to byl poslední mateřský záchvat 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 20:36
Reakce na Pavlena:

Uf, takove akce trochu nahlodavaji moje desive predstavy, jak az muze mama-hotel fungovat..

Mamahotel už dávno nefunguje, mizera se slečnou už několik let přežívají sami  A pak je chudák odstrčená matka ve stresu, aby to její ňuňátko nestrádalo