No já už tam cestu úplně nemám, ale jak nad tím přemýšlím, i kdyby jo, jak by došlo k předání? Já na srazy nechodím...
Co jste si dnes koupili/y?
Ale ty nejsou špatný a Vy to určitě doladíte..
Hele, žádnej magor
já mám dvoje stejný boty - jedny černý a druhý černý lesklý
Hele, žádnej magor
já mám dvoje stejný boty - jedny černý a druhý černý lesklý
Já taky. A mám i sandále v černé a hnědé. Bílá trika ani nekomentuji.. ![]()
Body jsou bozi, overaly tez (az na to chozeni na wc ehm). Zkuste vzit tanga na milost, nosim dva typy, bud hladky nizky co jsou na boky sirsi, bezesvy nebo neco takovyho, je to fakt pohodlny...

Vagabond? ![]()
odkud je ten overal? něco takovýho potřebuju...
Answear.cz, ani to neni uplnej hadr za ty penize
Tak jsem poslechla dobře míněné rady a koupila si nové boty. Čekaly na mě. Jediné, poslední, o 1000 Kč levnější ![]()

no ja ti nechci do toho kecat, ale lecit se u zubare, ktery to nechal zajit takto daleko
hledala bych jineho a urcite taky paradentologa - to neni specializace praktickeho zubare. ani jedna z mych zubarek se do toho sama bez paradentologa za zadkem vubec poustet nechtela.
pokud si z Prahy hygienistku mam vybornou, uvidela bys, co ti rekne.
Jsem ze severní Moravy. Já nevím, volala jsem snad už všude, nikde neberou. Ani ti, co se na to specializují. Bohužel dovolit si nějakou super drahou kliniku, protože na to nemám. Běžné doplácení u zubaře zvládám, ale dát těžké tisíce za vyšetření fakt nemůžu. Budu hledat dálna doufat.
Problémy mám jen s těmi pár zuby nahoře, jinak mám zuby dobré, nekazí se mi. Nejsou nijak krásné, ale ani hrozné.
nemám to vyzkoušené, ale kdysi na vzp tvrdili, že když nemůžeš najít zubaře, tak ti tvá pojišťovna musí nějakýho "přidělit", zkoušelas?
Jo a koupila sem si Origins, na později, až se mi vzpamatuje pleť, ale když sem se s k němu konečně dostala..k tomu jednomu krému mi paní prodavačka dala asi 6 vzorků..hezký

nemám to vyzkoušené, ale kdysi na vzp tvrdili, že když nemůžeš najít zubaře, tak ti tvá pojišťovna musí nějakýho "přidělit", zkoušelas?
Nezkoušela, ale asi zkusím. Obávám se ale, že zubař, kterému se přiděluje, nebude moc dobrý. Ti dobří, jsou prostě přeplnění. Jak já byla šťastná, když mě kolega z práce dostal k tomu současnému.....Takže vlastně plní jsou i ti ne moc dobří.
aspoň jako ten druhý názor bych brala i přidělenýho
Všechny páry. ![]()
V pořádku
A co je to za značku?
Jestli se ptáš na ty kalhotky, tak to je Victoria´s Secret.
Tyhle jsou VS jak uz tady padlo, dobry maj i Hanky Panky a Aerie treba, nevim jak v EU. Obecne musi ta krajka neco vydrzet a me osobne teda vyhovuji hodne nizke, ale to asi zalezi.
Včera v rámci čekání na Arkádách, místo srazu u Humaniku, jsem do něj vlezla a našla tyhle za 900,-, asi jsem blázen, ale za ty prachy jsem je tam nenechala, pouze stále nevím co s nima))

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.