Škoda??
Co jste si dnes koupili/y?
a vam sedi? Objednala jsem si je podle nekoho tady a vracim, protoze ty barevne pruhy jsou umisteny velmi neslusive, jsem to jak slon, to se nedalo ani na doma
Jinak já tedy, vždy jsem měla zásadu, proo mě neexistují body, tanga a overal! Body mám, overal teď, tanga na blacklistu zůstávaj! BTW 399,-, čím víc utrácím, tím víc šetřím!

???
Zkoušela jsem i tmavomodrou verzi a tam je bílý pruh přesně kolem břicha, což nevypadalo dobře, proto jsem vzala ty šedé, kde je kolem břicha černý pruh. ![]()
@Máša Jinak na heurece doporučuji navštívit nejen recenze, ale i diskuzi. Třeba vám je to jasné, ale já si do nedávna kolonky diskuze nějak nevšimla, vždycky jsem procházela jen recenze, a pak jsem se v jednom heurekou doporučovaném e-shopu a se skvělýma recenzema nepěkne spálila, přitom diskuze mluvila jasně.
No, já tam po zralé úvaze objednávat nebudu. Za ty nervy mi to nestojí a jsem založením spíš opatrný člověk...
Já bych tedy heureku tak nepřeceňovala. Všechno je jen placená reklama. Nevím, jestli to nepletu, ale majitelem je stejná finanční skupina jako vlastní mall. A když my bychom chtěli, aby se v heurece objevoval náš obchod, museli bychom tvrdě platit.
A jdu si objednat tu niveu. Dík za tip.
Objednala jsem na dobrezbozizeu.cz. Je to na zásilkovnu, kde to zaplatím až při převzetí. Tak snad ok.
dorazila sukynka na litacku, no asi si ji necham? s lodickama ji nosit urcite nebudu
edit
no...je fakt na lítačku, s tím svetříkem, punčocháčema ani s lodičkama to fakt moc nejde.
no nic jinyho na sebe tu nemam:-) ani teda puncochace nemam, ale to je fuk. barva me moc nenadchla a tu druhou objednanou uz si urcite nevezmu, ale maji v tom peknej borcus. jsem z nejakyho nahlyho popudu objednala tu ruzovou za plnou cenu, pak nasla sedou a slevovy velikonocni kod, tu jsem i zaplatila. no a prisla mi stejnak ruzova:-/

Taky mám problém s růžovou, ten tvar je božskej, sleva 50% a jiný barvy vyprodaný!
no to já jen, že ta sukně je fakt hadrózní (ale třeba ta moje je přitom i dobře ušitá, škoda, že to neušili z něčeho lepšího) a takhle jak je nevyžehlená, tak v kontrastu se tím slušňáckým svetrem a lodičkama to strašně vynikne.
(Však jsem ji taky původně doporučovala Jiné realitě na venčení pupíčka, já si ji koupila se stejným záměrem, já teda můžu do práce i třeba v pyžamu, kdyby mi to nebylo trapný, u nás se snese, jinak je fakt spíš na tu lítačku.)
jako me by taky nikdo nevyrazil kdybych v ni prisla, ale neplanuju to:-) vencit sice nemam koho ale vyuziju ji podobne, na pobihani kolem baraku v lete, prochazka nakup. tricko kecky/baleriny/sandaly. usita je ok a pruhledna (moc) neni takze asi dobry, dik za tip:-)
kdyz vy jste vlastne vysoka, ja jsem prdola a ten ruzovy pruh kolem boku byl hrozny
přišel balíček z ASOSu..... jako už končím s nákupama. Slibuju! Šaty jsou moc pěkný, až do nich zhubnu, budou fajný.
Ano, jsem magor a kupuju stejný věci v jiných barvách. Ty trička vypadaj hrozně pěkně a hlavně se to zdá být dobrá bavlna.
Koženej pásek jsem dlouho hledala. A manžel si koupil svoje první Converse. Asi taky krize středního věku

Když je to nejsvětlejší místo kolem tech nejhorších partií, tak to je blbý. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.