Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 06:53
Reakce na :

Škoda??

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 06:53
Reakce na Bledule:

a vam sedi? Objednala jsem si je podle nekoho tady a vracim, protoze ty barevne pruhy jsou umisteny velmi neslusive, jsem to jak slon, to se nedalo ani na doma

20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 06:55

Jinak já tedy, vždy jsem měla zásadu, proo mě neexistují body, tanga a overal! Body mám, overal teď, tanga na blacklistu zůstávaj! BTW 399,-, čím víc utrácím, tím víc šetřím!

20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 07:48
Reakce na :

???

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 08:20
Reakce na baltik:

Zkoušela jsem i tmavomodrou verzi a tam je bílý pruh přesně kolem břicha, což nevypadalo dobře, proto jsem vzala ty šedé, kde je kolem břicha černý pruh.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 08:36
Reakce na tina:

@Máša Jinak na heurece doporučuji navštívit nejen recenze, ale i diskuzi. Třeba vám je to jasné, ale já si do nedávna kolonky diskuze nějak nevšimla, vždycky jsem procházela jen recenze, a pak jsem se v jednom heurekou doporučovaném e-shopu a se skvělýma recenzema nepěkne spálila, přitom diskuze mluvila jasně.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 08:56
Reakce na Karja:

No, já tam po zralé úvaze objednávat nebudu. Za ty nervy mi to nestojí a jsem založením spíš opatrný člověk...

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:26

Já bych tedy heureku tak nepřeceňovala. Všechno je jen placená reklama. Nevím, jestli to nepletu, ale majitelem je stejná finanční skupina jako vlastní mall. A když my bychom chtěli, aby se v heurece objevoval náš obchod, museli bychom tvrdě platit. 

A jdu si objednat tu niveu. Dík za tip.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:36

Objednala jsem na dobrezbozizeu.cz. Je to na zásilkovnu, kde to zaplatím až při převzetí. Tak snad ok.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:44

dorazila sukynka na litacku, no asi si ji necham? s lodickama ji nosit urcite nebudu

edit

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:55

no...je fakt na lítačku, s tím svetříkem, punčocháčema ani s lodičkama to fakt moc nejde.

49357 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 10:03
Reakce na Potrefenáhusa:

no nic jinyho na sebe tu nemam:-) ani teda puncochace nemam, ale to je fuk. barva me moc nenadchla a tu druhou objednanou uz si urcite nevezmu, ale maji v tom peknej borcus. jsem z nejakyho nahlyho popudu objednala tu ruzovou za plnou cenu, pak nasla sedou a slevovy velikonocni kod, tu jsem i zaplatila. no a prisla mi stejnak ruzova:-/

20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 10:07

Taky mám problém s růžovou, ten tvar je božskej, sleva 50% a jiný barvy vyprodaný!

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 10:08

no to já jen, že ta sukně je fakt hadrózní (ale třeba ta moje je přitom i dobře ušitá, škoda, že to neušili z něčeho lepšího) a takhle jak je nevyžehlená, tak v kontrastu se tím slušňáckým svetrem a lodičkama to strašně vynikne.

(Však jsem ji taky původně doporučovala Jiné realitě na venčení pupíčka, já si ji koupila se stejným záměrem, já teda můžu do práce i třeba v pyžamu, kdyby mi to nebylo trapný, u nás se snese, jinak je fakt spíš na tu lítačku.)

49357 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 10:24
Reakce na Potrefenáhusa:

jako me by taky nikdo nevyrazil kdybych v ni prisla, ale neplanuju to:-) vencit sice nemam koho ale vyuziju ji podobne, na pobihani kolem baraku v lete, prochazka nakup. tricko kecky/baleriny/sandaly. usita je ok a pruhledna (moc) neni takze asi dobry, dik za tip:-)

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 12:14
Reakce na Bledule:

kdyz vy jste vlastne vysoka, ja jsem prdola a ten ruzovy pruh kolem boku byl hrozny

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 13:02

přišel balíček z ASOSu..... jako už končím s nákupama. Slibuju! Šaty jsou moc pěkný, až do nich zhubnu, budou fajný.

Ano, jsem magor a kupuju stejný věci v jiných barvách. Ty trička vypadaj hrozně pěkně a hlavně se to zdá být dobrá bavlna. 

Koženej pásek jsem dlouho hledala. A manžel si koupil svoje první Converse. Asi taky krize středního věku 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 13:10
Reakce na baltik:

Když je to nejsvětlejší místo kolem tech nejhorších partií, tak to je blbý.