Já opravdu viděla jen ten vrchní oblouček. ![]()
Jako brož je to moc hezké, taky by se mi hodila. ![]()
Já opravdu viděla jen ten vrchní oblouček. ![]()
Jako brož je to moc hezké, taky by se mi hodila. ![]()
Odpuštěno ![]()
Děkuji. ![]()
Hele.. mě napadlo přesně to samé ![]()
obávám se, že do doby, než bude možnost si ty šaty vzít na sebe, uplyne s ohledem na mráz venku ještě hodně vody - i kdybyc zhubla do týdne
ještě se musím sama sobě vyfotit, abych zvážila, jestli ty modré nevrátit, nebyly úplně levné.
Kdepak mají tak dlouhé mikiny?
Hezke saty...
Jiná Realita Oboje šaty jsou pěkné a neboj, v květnu se to zlomí a z těch 5 stupnů to přes noc vyleze na 25:-D. Ty druhé by se mi líbily, takže obligátní otázka, odkud jsou a mají je i v jiné barvě?:-D.
jsou ze zootu, nevím, jak moc jsou probrané velikosti a myslím, že v jiné barvě nejsou :/ značka je selected femme.
Díky, se zootem mám špatné zkušenosti. Ale je to mnou, i v ochodě si vyzkouším tak 20 ks a vyberu z toho jeden. Takže ze zootu mám jen jedny šaty a kolegyně se mě zeptala, jestli jsou z Lidlu:-D
Prosím, nenakupujete někdo na Bibloo? Přišel mi email, že dnes v noci mají -20 %, ale není tam slevových kód. A já už mám plný košík
.
Túto som objavila v zľave v H&M,tak som si povedala,že za pokus to stojí.
No to by se asi musela pověřit Česká pošta
Kdyby se někdo našel, tak se spolu jistě domluvíme, jak to provést. Myslím, že kdybyste někdo těch Niveí koupil víc a pak je tu nabídl, tak se tady o ně možná i poperem...
No já tam dnes už nestihla zajít (jinak bych je nablind koupila) ale až příště zas někam pojedu, tak se náležitě dopředu zeptám, a připadně si zabalím do většího kufru ![]()
No to by bylo super a se mnou můžete počítat rovnou. A budete mít u mě malé bezvýznamné plus, jak říkal s oblibou jeden náš profesor...![]()
To říkám jááááá!!! ![]()
Je možné, že v Next majú o dosť lacnejšie tenisky ako inde? Napríklad conversky alebo stan smith sú tam o 20€ lacnejšie v porovnaní s inými eshopmi. Som objavila Ameriku...
tak prvykrat pridavam svoje nakupy aj ja: dlhy a nepremokavy bomber na prechadzky so psami, infantilny vak na cvicak (tiez nepremokavy) a saty na leto, planuje nosit s teniskami

Ten vak je boží ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.