Mně to taky drahý nepřijde. Právě to mikroskopický endo stojí jeden kanálek kolem 3000 a stolička jich má 3-5. Na to celokeramická korunka v průměru 10000. Implantát od korejskýho za 16tis po Straumanna za 30tis. Ona ta cena pak naskakuje hezky.
Co jste si dnes koupili/y?
Ja si podobne kosile taky objednavala a taky to bylo divne a ted me laka zkusit tuto z HM. Komu neni rady....
nechval dne před večerem, zrovna tenhle tejden jsem docela mlsně obhlížela jedny vagabondy, který myslim, že sis kupovala v zimě?
![]()
Já je měla v hnědé se stejného zdroje, a taky vracela
horko těžko jsem se do nich rvala, a přitom jsem si vyrobila z nohou ploutve. Jinak na chození by byly úžasný, tuhle tenkou, ale měkkou a pružnou podrážku mám u bot moc ráda.
Na hygienu mě s takhle rozjetou paradentozou nechtějí vzít, že to mám pořešit se zubařem... no dnes jsem u něj byla. Myslela jsem, že vytrhne tu 8 a ten zbytek nějak přeléčíme....a nic. Všecno musí ven. Takže mi vzal otisky na nějakou dočasnou náhradu na drátky, moc nechápu, jak to bude držet. A až to bude, vytrhne mi 2 nebo 3 zuby, protože jsou uvolněné a škofí kosti. Rok se budu hojit s dočasnou náhradou a přitom šetřit na implantáty. Možná vezmu půjčku, abych měla aspň na dva. Jsem rezignovaná, ale na druhé straně se mi ulevilo, ža se to dá nějak udělat a nebude to vidět.
a že mu voní ruce, jsem zmínilamjen proto, že mé minulé zubařce děsně smrděly ruce cigaratama a mně, nekuřákovi, se silně navalovalo, kdykoli mi strčila ruce do pusy.
whiskas Díky :-)
Já se s mrňousem do zahraničí nedostanu. U nás se nedá koupit (ta Nivea)? Chci ji vyzkoušet...![]()
Právěže zatím se u nás koupit nedá, mají ji exkluzivně v Nivea obchodech (Nivea Haus), které v ČR nejsou. Německá Nivea má teda i eshop, ale samozřejmě pro jistotu neposílají do zahraničí, takže by se to muselo řešit nějakou přeposílací službou, mailbox.de například... což už je možná trochu moc úsilí. :)
Ach jo. Já navíc s těmahle službama nemám žádnou zkušenost. Kdyby se tu náhodou našla nějaká dobrá duše, co si výlet udělá a bude ochotná jeden flakonek zakoupit i pro mě, ať se mi ozve....
To bych se s dovolením taky přidala.:-)
Já bych se taky přidala. uděláme hromadnou objednávku? :))
no ja ti nechci do toho kecat, ale lecit se u zubare, ktery to nechal zajit takto daleko
hledala bych jineho a urcite taky paradentologa - to neni specializace praktickeho zubare. ani jedna z mych zubarek se do toho sama bez paradentologa za zadkem vubec poustet nechtela.
pokud si z Prahy hygienistku mam vybornou, uvidela bys, co ti rekne.
Jo, ale nejdřív musíme najít tu dobrou duši...![]()
Koupila jsem si pletené šaty. Ještě je letos užiju. ![]()

Těšíme se na modelku ![]()
Díky. A je to důvěryhodný shop? Máte zkušenost?
Tak nic, dle Heuréky podvod.
edit: Já mrkla na recenze k jinému a už neexistujícímu shopu
(skoro stejný název). Takže tady by to asi šlo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.