Dneska dorazily šaty objednané před dvěma měsíci.

Dneska dorazily šaty objednané před dvěma měsíci.

Teda ty jsou... Moc pěkné.
Boden? Stejně jsou na jaro/léto, ne? Před dvěma měsíci by Vám byly na nic.![]()

o vikendu jsem si koupila v HM dlouhou kosili se stahovacima snurkama po stane. jsem z ni nadsena, v praci u kolegu se ale s velkou odezvou nedockala, aneb "jo, holky to ted nosej a vsechny vypadaj, ze jsou v tom". :D
a jaké jsou? mně se líbí děsně ty samé puntíkované.
myslím, že plavky ok, ale musíte být vysmažená jako dara, jinak to ono nebude :)
Co znamena vysmazena?
no přece opálená do velmi hněda, aby vynikla světlá barva plavek
na stupnici mezi koblihou a připálenou topinkou spíš k té topince!
ps: myšleno v pozitivním slova smyslu, prostě si myslím, že takhle světlá barva vypadá nejlíp na někom, kdo je černoch, mulat, indián nebo je hodně opálený, plavky jako takové se mi docela líbí.
Jo tak, ja jsem trojka fototyp![]()
Co mi to děláte, tohleto? Jsem si dala předsevzetí, že nebudu chodit na Boden
a zrovna tyhle mají dokonalý vzor!
Náhodou jsem v obchodě narazila na takový ten "obi" pásek, co se tu po nich nedávno někdo sháněl. Stál 90 korun, tak jsem usoudila, že ho určitě taky potřebuju. Ehm, vypadám s ním jak Pacho, hybský zbojník...![]()
tak to jistě vypadáte krutě cool, chci to vidět!
Houbeles, vypadám, že nemám pas. A já si na něm celkem zakládám, no. Myslela jsem, že ho to zdůrazní a ono mi ho to sežralo, nedá se to moc utáhnout. Buď s tím neumím, nebo je to tou cenou?![]()
Top, za což teda může Muci, protože jsem se šla podívat, kde si koupila to černý tričko, a nový balení tónovacího krému the Balm, páč jsem s ním moc spokojená.

No a když už jsem dělala objednávku na Notinu, tak jsem si vzala čtyři vzorky: Comme des Garcons 2 (mmj proto, že nějaká dáma napsala do hodnocení, že to je vůně unisex leda pro sexminoritu na opojný pánský večírek :D), La Fille de Berlin a La Religieuse od Lutense a pak ještě Etat Libre d'Orange Rien Intense. Ani nevím, na kterou vůni jsem zvědavá nejvíc.
Jestli cenou, to nevím...Ale já jsem si taky koupila obi pásek. Zkusila jsem si ho ze.srandy a WOW efekt, jaký.jsem dlouho nezažila. Ja mám teda zase teda dost drahý, sháněla jsem po.Vídni levnější, ale ten wow efekt tam nebyl, no...
Tak jsem se holt vrátila pro drahej.
Ale hlavně jsem si konečně koupila ŠATY na svatbu. A jsem nadšená.

V piatok ráno sa mi v práci rozbil zips na rifliach (musela som si zašiť poklopec...
) a stratila som náušnicu a vôbec to bol taký naprd deň, tak som po práci trochu vyplienila obchody ![]()

Dobrý nákup. ![]()
Vďaka. Moju dušu potešil, ale moju peňaženku pred výplatou moc nie ![]()
Každopádne to bolo príjemné zakončenie blbého dňa.
Já jsem dnes koupila pohodlné boty na dlouhé chození. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.