Ty šaty se mi moc líbí. Bezva délka a rukávek!
Co jste si dnes koupili/y?
Náhodou jsem v obchodě narazila na takový ten "obi" pásek, co se tu po nich nedávno někdo sháněl. Stál 90 korun, tak jsem usoudila, že ho určitě taky potřebuju. Ehm, vypadám s ním jak Pacho, hybský zbojník...![]()
Kde, kde, kde? To jsem byla já ![]()
Buď v pohode,ja som tehotná stále
V rovnakom obchode som si kúpila túto.Len napriek veľkosti S mám pocit,že ju mám viac oversized ako modelka.

V Comtesse, mají různé barvy. Konkrétně na Sokolovské. A jeden hnědý by byl k mání tady.;-)
Dlouhý volný košilový (pořízeno za účelem: plážový) modrobílý šaty obskurní značky b.young (t.j. přesně pro mě
), fotka neexistuje, vzor je přesně tenhle. Vzadu dlouhý, vpředu kratší, leč kolena to kryje. Letmo jsem je zahlídla v Debenhams a dneska jsem se pro ně musela vrátit...
No jasně, já jsem je s tím vědomím objednávala - to nebyla stížnost :)
Šaty jsou fajn, je to bavlněný úplet, trochu silnější, takže se snad praním nezdeformujou. Vytáhla jsem je z balíčku a vůbec nebyly zmačkané, dlouhé je mám tak, že krejou kolena - mám 163 a brala jsem "regular". Mohly by být maličko zúžené k dolnímu okraji, jsou rovné, ale myslím, že to bude dobré i tak.
Mně je to tááák líto
![]()
Náhodou jsem v obchodě narazila na takový ten "obi" pásek, co se tu po nich nedávno někdo sháněl. Stál 90 korun, tak jsem usoudila, že ho určitě taky potřebuju. Ehm, vypadám s ním jak Pacho, hybský zbojník...![]()
co je obi pasek?mam mezery ve vzdelani.![]()

Však já ho poprvé viděla taky tady:-))
Houbeles, vypadám, že nemám pas. A já si na něm celkem zakládám, no. Myslela jsem, že ho to zdůrazní a ono mi ho to sežralo, nedá se to moc utáhnout. Buď s tím neumím, nebo je to tou cenou?![]()
mne udela pas luxusni,ale nemuzu ani dychat.:-DA jednou sem si ho vzala do restaurace...no nebyl to dobry napad.![]()
mne zas jednou udelal luxusni spek na zadech :D
![]()
Aha, já myslela OBI jakože nějaké naše místní nářečí, po vzoru Bauhaus, Obi, takovej víc na nářadí, kutilskej:-D. Se směju, jinak tenhle mám taky, černej z Orsay, zatím jsem ho měla jen dvakrát, dost se tahá a teď čeká na léto na nějaké letní šaty,.Ale úplná hitparáda to není, já vůbec nevim, jak vysoko, nízko se má nosit a neraďte mi, že v pase, to uplně nefunguje:-D.
Bauhaus style
.
Původně to byl (teda stále je) nezbytný doplněk japonského kimona a umět jej správně uvázat je vyšší dívčí.
Jinak já jej nosím v pase, tj. v nejužším místě trupu. Ale také dost záleží na anatomii těla a šířce pásku. Takové ty oversized pásky skoro korzetového typu už pro mě nejsou pohodlné. A taky možná hraje roli i materiál, ten můj je z tenké, měkké a poddajné kůže, která se chová trochu jako textil. S pevnou kůží nebo tlustším PVC to bude jinak.
Jasně, taky záleží, na co se to cpe. Já to mám původně na takové volnější šaty a jako někdy to musím hodně studovat při tom šněrování, aby ta látka nad tím nebyla moc volná nebo zase moc upnutá.... Jsem zvědavá kolikrát to vytáhnu. Pak mám ještě jeden víc bauhaus style, je s přazkou, ale jinak klasika široký do pasu a to jsem za rok neměla ani jednou a nějak nevěřim, že mít budu:-D
Koupila jsem dceři v Lindexu šaty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.