Njn, počkej pár let...![]()
Ale mezi tím, budeš ještě trapná matka, a pak až skvělá maminka, která nakupuje oblečení, které je super...
Njn, počkej pár let...![]()
Ale mezi tím, budeš ještě trapná matka, a pak až skvělá maminka, která nakupuje oblečení, které je super...
Občas náhodou zaboduju a šplhnu si. Ovšem mé vlastní nákupy, ty to schytávají:" Matko, ty sis zas koupila kabelku?!"
Mladší je naštěstí lichotilka a umí předvádět své nadšení, tak mi to kompenzuje.![]()
Jestli cenou, to nevím...Ale já jsem si taky koupila obi pásek. Zkusila jsem si ho ze.srandy a WOW efekt, jaký.jsem dlouho nezažila. Ja mám teda zase teda dost drahý, sháněla jsem po.Vídni levnější, ale ten wow efekt tam nebyl, no...
Tak jsem se holt vrátila pro drahej.
Ale hlavně jsem si konečně koupila ŠATY na svatbu. A jsem nadšená.

Kde jsi je, prosím, sehnala? To je totiž přesně moje barva
a i ten střih by mi mohl sedět.
Ach, ty jsou!
Je to sice rozmařilost, ale už se moc těším na dnešní večerní sprchu
.

Tuhle košili, ale v bílé

Jak mám teď lichotilku maličkou neteř, jsem největší bohyně, protože nosím šaty,'sukně a podpatky :-). Každé ráno se tváři znechuceně, když vidí svou matku v kalhotách a říká: takhle by teta ..... nikdy nešla ven...![]()
prosím vás, jak je to s velikostmi u BODEN? když nosím tak 36, bude mi 8 nebo spíš menší/větší?
Kde?!
mně se totiž ještě dost líbí tyhle šaty, a nevím, jakou velikost bych si měla vzít ![]()

U nich hrozně záleží na materiálu i střihu šatů. Já jsem mezi 12-14 ( tedy 40-42 ) a některé šaty se mi i ve vel. 12 zdály větší ( většinou byly z nějakého lehčího žerzeje ) a jiné bych naopak snesla ve vel. 14.
Doporučuju kounout na tu jejich tabulku velikostí, člověk tam zadá značku a její velikost, kterou obvykle nosí a ono to doporučí, mně to sedlo..
jo
Kde?!
ani se (radši) neptej
... a je Ti to jasný! ![]()
tahle už dorazila a je lepší než na obrázku:

... a tyhle šaty se taky povedly:

prekrasne saty, zavidim!
Trochu jsem se rozsoupla na svý poměry. Je to MaxMara Weekend a koupila jsem je ve Vídni, ale stopro je najdeš i v Praze. Aspoň myslím.
A jsou neskutečně slušivé. Vypadají dost obyč, ale jsou fakt krásný. V květnu se možná hecnu a vyfotim se v nich
Jo a teda tu sprchu ti strašně závidím!!!![]()
Aha, já myslela OBI jakože nějaké naše místní nářečí, po vzoru Bauhaus, Obi, takovej víc na nářadí, kutilskej:-D. Se směju, jinak tenhle mám taky, černej z Orsay, zatím jsem ho měla jen dvakrát, dost se tahá a teď čeká na léto na nějaké letní šaty,.Ale úplná hitparáda to není, já vůbec nevim, jak vysoko, nízko se má nosit a neraďte mi, že v pase, to uplně nefunguje:-D.
Já jsem zase myslela, že to nějak souvisí s Hvězdnými válkami. Tam bylo také nějaké obi. ![]()
Mně se stejně nejvíc líbí ta první košile. Hezkej ten límeček vzadu.
obi wan kenobi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.