Vďaka za tip! Pozriem Asos
Co jste si dnes koupili/y?
To je ta Ordinary fakt takovej zázrak? No já už jsem to samozřejmě taky objednala!!
V botaskách jsem prožila mládí
Klasika bílá s modrou a červenou, nosila jsem je skoro do jejich rozpadnutí.
takže taky asi pět ordinary věcí... chjo, sem vovce...
Nic si z toho nedělejte, já zas nutně potřebovala tu eau de toillete nivea, po tom co ji tady všichni vychválili.
No já jen 3, Buffet, Caffeine Solution a Retinol, do dneška jsem o značce neslyšela, ale jinak jsem v pořádku
Nevim jak velkej e-shop to je, ale podle mě jim ty dnešní objednávky z Čech musej bejt podrzřelý!
Můžu vás poprosit o link, nedaří se mi to najít. Děkuji.
V pohode, ja som po dlhom odolávaní zakúpila kolektívne šaty z COS a tú spomenutú Niveu EDT by som tiež nutne potrebovala...
Asi to ordinary taky nutně potřebuju
. Kupovala jsi to přes asos?
Ja primo na theordinary.com
Díky :-)
ovce neovce, ja jsem rada, ze tu najdu tipy na zajimavy veci ![]()
beeeeee, ovecka si taky koupila ordinary serum
Já taky, sice možná trochu jiný produkt, ale teda ovlivnitelná opravdu jsem
Letenku na červen, neb vyvstala náhlá potřeba hlídání zřítelnice... a dovolenou na červenec ze stejného důvodu, neb převezmu zřítelnici na místě určení. Je to kupodivu Chorvatsko (naštěstí jih), ale vyhlídka, že se po pěti letech dostanu i jinam než na sever, mě docela těší ![]()
No a co mě těší už méně je zjevná skutečnost, že se zřejmě do tohohle vlákna hned tak znova nepodívám...
Takže šest kousků ordinary a dva další na čekačku... Vůbec netuším, jak to na sebe budu vrstvit
.
Ja bych tohle vlakno potrebovala zaheslovat a heslo mi nedat, ani kdyz budu prosit a vyhrozovat!
Tak vy všechny, co ste si to koupily, pak do patřičnýho vlákna napište recenze..že bych si to pak taky koupila (
) teď nemůžu, protože sem naznala, že ta 'vyrážka' na obličeji je periorální dermatitida
takže mám utrum..
řada The Ordinary je super. Na nový make-up jsem zvědavá, prosím, podělte se o zkušenosti. Já teď používám z řady Niod oční sérum Fractionated Eye Contour Concentrate a jsem moc spokojená
Jo tak na to jsem koukala a pak na to ocni od Hylamide. A jeste se mi dooost libi to serum s medi od NIOD, mate?
Tak to je super! o copper podej hlaseni, ale to presne ten produkt kde vysledek je za rok. Tak na to bacha, zadnej zazrak na pockani. Ja retinol nemam ani ten vit c, mam desne citlivou plet, tak z toho mam trochu obavy. Poprve mi zreagoval i ten buffet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.