jo, bolelo to celkem dost, jako da se to prezit ale prijemny to moc neni. ale musim vylozene pochvalit prazsky hell.cz, byla jsem tam poprve - super studio i taterka.
Co jste si dnes koupili/y?
A já jsem tu kérku nestihla :-(((
A jaký ty niky? Mně se dost líbily takový olivovožlutorůžový a pak ještě vínový :-)
Lehce jsem vyplenila The Ordinary od Deciem, ocni Caffeine solution, Hyalurovone serum, Hydratacni krem, Serum se squalanem, Argireline serum, a jeste jejich novy makeup, na ten jsem zvedava teda. Ostatni veci co pouzivam jeste mam, ten Buffet treba je skvelej.
Ja som tiež minule objednala, hyaluronove serum je super, Buffet mi tiež vyhovuje, mám aj retinol a chcem skúsiť primer od nich. Majú super kvalitu a ceny tiež :D Akurát na ich stránke je to často vypredané, ale objavila som produkty na asos. A ešte ma napadlo, že som si chcela kúpiť Hylamide hydra mist, ale o tom si musim ešte počítať. Daj vedieť ako makeup :)
Já nike ani nic takovýho nemám, jen converse, ale chtěla bych jedny, vždycky na někom vidim nějaký moc pěkný a pak jdu do obchodu anic se mi tam nelíbí. Máte někdo tip kam zajít, kde maj výběr. Potřebuju zkoušet, ne eshop..
Lehce jsem vyplenila The Ordinary od Deciem, ocni Caffeine solution, Hyalurovone serum, Hydratacni krem, Serum se squalanem, Argireline serum, a jeste jejich novy makeup, na ten jsem zvedava teda. Ostatni veci co pouzivam jeste mam, ten Buffet treba je skvelej.
řada The Ordinary je super. Na nový make-up jsem zvědavá, prosím, podělte se o zkušenosti. Já teď používám z řady Niod oční sérum Fractionated Eye Contour Concentrate a jsem moc spokojená
takovy svetle sedy, potrebuju, aby se mi hodily ke vsemu :D
puvodne jsem chtela jiny od vagabondu, ale v obchode tyhle konkretni nemeli. no a protoze jsem byla na weinmeisterstraße, tak jsem rovnou sla o obchod vedle a tam je proste meli, tak jsem je vzala. v online shopu bych si jich teda nevsimla, ale nazivo se mi libily. az pak dodatecne jsem na internetu zjistila, ze existujou asi tak ve dvaceti barevnych provedenich :D
Tak uz som to docitala spatne
Skuste Queens( eshop, kamenny obchod Praha Brno) alebo Footshop (eshop, kamenny obchod Praha Bratislava)
no zrovna nike mi přijde, že má to číslování bot na nákup přes eshop fakt dost nespolehlivý, každej typ jiná velikost, ale zkusila bych ty obchody, jak píše paktofonika.
Já si nakonec koupila na podzim černý botas 66 takovou ale tu 80´s řadu a jsem s nima moc spokojená. Ještě jsem si chtěla teď koupit ty klasický 60´s, ale barvu, co jsem chtěla, už nemají v mým čísle, tak uvidím.
Tak super, já je kupovala s tím, že na červnovou dovolenou ve Francii ideální.
Trochu jsem váhala, ale beztak je budu v létě nosit nejvíc, protože délka, kapsy, bavlna a navíc hezký vršek bez podprsenky je úplně ideální kombinace pro mě.
botas jsem chtela taky! :) jenze na netu meli vsechny svetly barvy vyprodany a v praze jsem nemela cas zajit do obchodu ... snad priste.
tou 80s radou myslis tyhle? (tvar, ne barva) http://botas66.com/product/arcade-master/
jojo, přesně ty, akorát jsou celý černý, semišový, s bílou podrážkou.
botas jsem koupila loni v lete a jsou super. drzi, to je nosim opravdu hodne. jen vnitrni vlozka mi prisla tristni, ze strasne neprijemneho materialu, citila jsem to i pres ponozky, tak jsem ji vymenila. mam cerny s cervenou podrazkou. model forever second. sla jsem do prodejny pro ne a byla jsem ve velkem pokuseni vzit jeste barevne strihu "run". a to klidne vic barev :)).
že jo, mně totiž přijdou trochu návykový, jakože u jedněch botasek se to nezastaví.....
navykovy je presne oznaceni :)
Tiež sa prihováram za recenziu na nový make up od nich. Ja som spravila objednávku včera, dala som mame a kamarátke vyskúšať hyaluronové sérum a obe sú nadšené, tak som objednávala aj im. Ešte musím počkať, kým mi naskladnia šípkový olej a spravím ďalšiu objednávku. Sú fakt skvelí.
Som tusim videla ten rose hip oil na asos. Postupne ponuku rozsiruju. Skus pozriet tam.
A paktofonika děkuju za tipy, kouknu.
No nad botaskama taky přemejšlím tuhle sem šla okolo toho showroomu a pěkný sou. Nike já musim zkoušet, moje velikost obvyklá je mi malá..
Kdo chtěl tu eau de toillette nivea, tak dnes mi v pořádku přišla z dobrezbožizeu. Voní krásně.
děkuji tomu, kdo tu dal na ordinary tip (asi agentce), protože jsem díky tomu nezestárla i deset let, ale jen o pět, přestože fakt nemám dobrý období.
po zimě jsem si tím dost spravila pleť a mrzí mě, že jsem ho neměla před zimou, tuhle zimu můj xicht opravdu hodně utrpěl :(
taky mám buffet, retinol a sérum s vit. c (to teda pálí jak čert, ale mnohem méně se mi díky němu dělá akné a vzniklé se rychleji hojí). chystám se zkusit copper serum od niodu. a něco na vlasy.
edit: po asi třech letech se mi díky tomu konečně podařilo zbavit věčně suché, šupinavé, mrtvé kůže na obličeji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.