Modelka v nich vypadá poněkud nedooblečená![]()
Co jste si dnes koupili/y?
u vetsiho cisla bych se obavala, ze budou odstavat v podpazi. mam s takovymhle strihem obdobnou zkusenost:/
Ony jsou míněny na chalupu, na rybník přes plavky, tak když budou kratší, než nosím do města, houby zle ![]()
z ASOSu dnes dorazilo (bleskovou rychlostí teda):
edit: aha, ty obrázky větší nebudou...košile a kalhoty
Dnes jsem se vyhecovala pres pul mesta pro ty tvoje saty z manga a jsou super, na cervnovou dovolenou v italii jak delane a este mi bude pekne videt nova kerka, co jsem si vcera nechala udelat vepredu na rameni :D (tematicky co jsem si vcera koupila)
Dik za tip!
Uka?
pokusila jsem se to nejak vyblejsknout, je to teda bida ... za chvilu to smazu :)
no a vlastne este jsem si konecne ocividne jako posledni ve meste koupila nike internationalist, abych z pohodlnosti furt nechodila po venku ve starych botach do fitka haha.
Dik! :)
Dnes jsem si pořídila dva velké sety vzorků z VAVAVOOM (16 vzorků) a také gigantickou rozhodovací paralýzu. Jak jsem bez těch vůni doteď mohla existovat?!

Super
!
Co všechno sis naobjednala?
Ještě jsem to stihla. Ta kérka je fakt krásná
.
Dneska jsem si na Vás vzpomněla, když jsem brouzdala po House of Fraser a našla tam nově ve slevě tyhle sandály.... To Vy jste psala, že pro tenhle typ máte slabost, ne?

Masque Milano L'Attesa - velké překvapení a číslo 1 na mém seznamu. včera jsem cítila jen dřevo a kůži, dnes jsem stříkla trochu víc a vyvalilo se na mě spousta kosatců, dřevo až po pár hodinách
Heeley Sel Marin - asi půjde taky do košíku. baví mě ta štiplavá slanost a řasy
Wiener Blut Freudian Wood - další silný kandidát, cítím v něm kadidlo a ačkoliv jej normálně moc nemusím, tady je to právě to Něco (lusk prsty), co jej dělá opravdu kouzelným
Ulrich Lang NY Apsu - konečně jsem pochopila, co znamená "křupavá zeleň". Po nástřiku velmi šťavnatá a časem se krásně rozvoní
Nobile 1942 Aqua Nobile (mají nějaký jiný flakon, tak nevím, jestli je to stejná vůně jako ta z 2008)
Jul et Mad Aqua Sextius + Terrase a St. Germain
Wiener Blut Ex Voto + Sale Marino
Une nuit a Bali Mr Vetiver + Fler des Fleurs (tohle je zklamání, podle složek jsem vkládala velké neděje)
Jardin d'Ecrivains Gigi + Junky
Ještě jsem se se všemi úplně neseznámila, ale strašně se na to těším.
L´Attesa je úžasná kosatcovka
. U té se vůbec nemusíš bát nákupu. Já jí vzala loni úplně naslepo![]()
jen na základě recenze od domenica . Ale tady jsem věděla, že to klapne.
Sel Marin je taky krásná, ale slanost je právě to, s čímž u vetiveru mívám dost často problém.
Aqua Sextius je moc pěkná fíkovka. Při prvním zkoušení jsem z ní byla naprosto nadšená, jenže časem jsem v ní začala cítit něco drhnoucího, takže tam bych doporučovala důkladně prozkoušet celý vzorek až do dna, kdyby na tebe na poprvé zapůsobila podobně. Anebo koupit jen to 20 ml cestovní balení, i když teď koukám, že zrovna to Vavavoom v nabídce nemá
.
Terrasse St. Germain je taky skvělá
. I když můj absolutní a zatím nepřekonaný favorit od Jul et Mad je Stilettos on Lex.
Souhlasím, ty dvě vůně od Une Nuit a Bali ne, že by byly špatné, ale ve srovnání se Sumou Oriental to nějak není ono.
Junky je hodně ujetá vůně
. Tu bych nemohla nosit, nicméně mě bavilo ji zkoušet.
A ty ostatní teda vůbec neznám. To jsem zvědavá, jak na tebe zapůsobí.
Ale ta Acqua Nobile 1942 je určitě ta samá. V databázi je ještě její původní flakon, než je sjednotili.
To je parádní sestava. ![]()
Ja taky stihla a pekne, bolelo?
Ja tam lezu furt a je to masochismus!
A ještě nově ta sleva....![]()
No potrebuju tady spis radit na tema pokladni s vytetovanym hakacem nebo nad zakazem in vitro pro singl, ja jsem neuveritelne kreativni kreativec, mam pak casu a plenim e-shopy! Pritom mi dopr*ele v testu na iDnes vyslo, ze jsem financne zcelagramotna!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.