Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 15:55
Reakce na dzizisketa:

Modelka v nich vypadá poněkud nedooblečená

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 16:06
Reakce na dzizisketa:

u vetsiho cisla bych se obavala, ze budou odstavat v podpazi. mam s takovymhle strihem obdobnou zkusenost:/

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 16:09
Reakce na razorblade:

Ony jsou míněny na chalupu, na rybník přes plavky, tak když budou kratší, než nosím do města, houby zle

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 17:02

z ASOSu dnes dorazilo (bleskovou rychlostí teda):

edit: aha, ty obrázky větší nebudou...košile a kalhoty

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 18:54
Reakce na nellielovett:

Dnes jsem se vyhecovala pres pul mesta pro ty tvoje saty z manga a jsou super, na cervnovou dovolenou v italii jak delane a este mi bude pekne videt nova kerka, co jsem si vcera nechala udelat vepredu na rameni :D (tematicky co jsem si vcera koupila)

Dik za tip!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 18:55
Reakce na Lilly_Ku:

Uka?

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 19:17
Reakce na Ounz:

pokusila jsem se to nejak vyblejsknout, je to teda bida ... za chvilu to smazu :)

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 19:18

no a vlastne este jsem si konecne ocividne jako posledni ve meste koupila nike internationalist, abych z pohodlnosti furt nechodila po venku ve starych botach do fitka haha.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 19:27
Reakce na Lilly_Ku:

Moc pěkný!

edit:a dík 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 19:53
Reakce na Ounz:

Dik! :)

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 19:54
Reakce na Krehutka:

Dnes jsem si pořídila dva velké sety vzorků z VAVAVOOM (16 vzorků) a také gigantickou rozhodovací paralýzu. Jak jsem bez těch vůni doteď mohla existovat?!

Super!

Co všechno sis naobjednala?

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 20:00
Reakce na Lilly_Ku:

Ještě jsem to stihla. Ta kérka je fakt krásná.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 20:34
Reakce na Mutziputzi:

Dneska jsem si na Vás vzpomněla, když jsem brouzdala po House of Fraser a našla tam nově ve slevě tyhle sandály.... To Vy jste psala, že pro tenhle typ máte slabost, ne?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 21:33
Reakce na wendulka:

Masque Milano L'Attesa - velké překvapení a číslo 1 na mém seznamu. včera jsem cítila jen dřevo a kůži, dnes jsem stříkla trochu víc a vyvalilo se na mě spousta kosatců, dřevo až po pár hodinách

Heeley Sel Marin - asi půjde taky do košíku. baví mě ta štiplavá slanost a řasy

Wiener Blut Freudian Wood - další silný kandidát, cítím v něm kadidlo a ačkoliv jej normálně moc nemusím, tady je to právě to Něco (lusk prsty), co jej dělá opravdu kouzelným

Ulrich Lang NY Apsu - konečně jsem pochopila, co znamená "křupavá zeleň". Po nástřiku velmi šťavnatá a časem se krásně rozvoní

La Manufacure Cologne Rare

Nobile 1942 Aqua Nobile (mají nějaký jiný flakon, tak nevím, jestli je to stejná vůně jako ta z 2008)

Jul et Mad Aqua Sextius + Terrase a St. Germain

Heeley Mente Fraishe

Wiener Blut Ex Voto + Sale Marino

Une nuit a Bali Mr Vetiver + Fler des Fleurs (tohle je zklamání, podle složek jsem vkládala velké neděje)

Ulrich Lang NY Lightscape

Jardin d'Ecrivains Gigi + Junky

Ještě jsem se se všemi úplně neseznámila, ale strašně se na to těším.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 21:45
Reakce na Krehutka:

L´Attesa je úžasná kosatcovka. U té se vůbec nemusíš bát nákupu. Já jí vzala loni úplně naslepojen na základě recenze od domenica . Ale tady jsem věděla, že to klapne.

Sel Marin je taky krásná, ale slanost je právě to, s čímž u vetiveru mívám dost často problém.

Aqua Sextius je moc pěkná fíkovka. Při prvním zkoušení jsem z ní byla naprosto nadšená, jenže časem jsem v ní začala cítit něco drhnoucího, takže tam bych doporučovala důkladně prozkoušet celý vzorek až do dna, kdyby na tebe na poprvé zapůsobila podobně. Anebo koupit jen to 20 ml cestovní balení, i když teď koukám, že zrovna to Vavavoom v nabídce nemá.

Terrasse St. Germain je taky skvělá. I když můj absolutní a zatím nepřekonaný favorit od Jul et Mad je Stilettos on Lex.

Souhlasím, ty dvě vůně od Une Nuit a Bali ne, že by byly špatné, ale ve srovnání se Sumou Oriental to nějak není ono.

Junky je hodně ujetá vůně. Tu bych nemohla nosit, nicméně mě bavilo ji zkoušet.

A ty ostatní teda vůbec neznám. To jsem zvědavá, jak na tebe zapůsobí.

Ale ta Acqua Nobile 1942 je určitě ta samá. V databázi je ještě její původní flakon, než je sjednotili.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 21:51
Reakce na Krehutka:

To je parádní sestava. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 21:57
Reakce na Lilly_Ku:

Ja taky stihla a pekne, bolelo?

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 21:58
Reakce na Emerald:

Ja tam lezu furt a je to masochismus!

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 22:00
Reakce na Mutziputzi:

A ještě nově ta sleva....

20970 příspěvků moje polička 27. dubna 2017 22:12
Reakce na Emerald:

No potrebuju tady spis radit na tema pokladni s vytetovanym hakacem nebo nad zakazem in vitro pro singl, ja jsem neuveritelne kreativni kreativec, mam pak casu a plenim e-shopy! Pritom mi dopr*ele v testu na iDnes vyslo, ze jsem financne zcelagramotna!!!