neříkám nic a asi se jdu rovnou zastřelit
.
Co jste si dnes koupili/y?
Jo, na fotce to trochu vypadá jako teplákovka
Ale kvalitní teplákovka! ![]()
A kdo sem dá tip jako třeba zase All Saints, ten bude mít se mnou sakra problém!

plavky - jen hořejšek

Pěkné plavky.
Taky mám takovou délku nejradši. Akorát já mám 170 cm, ale tak nad kolena to taky snesu, pokud budou jinak sedět a hlavně je budou mít.
No je fakt, že je to orientální růže, tudíž nejlíp se dokáže předvést až v teple, ale zverimex![]()
?!
jj... allstaints... taky nejsem zrovna happy, že to tady někdo vytáhl. mně se podařilo zbavit se návyku na allsaints už kdysi dávno, ale mám od nich spoustu věcí, i když jsem jich hodně rozdala (ztloustla, zhubla...). kdysi dělali takový víc steampunk/modern gothic věci a byli levnější. teď se stylově přiblížili takovýmu tomu minimalistickýmu mainstreamu a drahý už to je nepěkně (stále si opakuju sama sobě)...
Já teda se přiznám, že značka šla nějak mimo mě, nevzpomínám si, že bych vlezla do krámu někdy, tím pádem neznám kvalitu, ale cenově ve slevách to není nijak drahý, Zara hadr bych tak řekla.
Prý parfémovaná voda pro muže... pch.

Ta JE super
Dnes jsem si pořídila dva velké sety vzorků z VAVAVOOM (16 vzorků) a také gigantickou rozhodovací paralýzu. Jak jsem bez těch vůni doteď mohla existovat?!

E-obuv - dnes do půlnoci -20 % na vše
Minule som zrovna na tuto pozerala a odradilo ma že pre mužov. Ako vonia? Asi si dám poslať vzorku.
Na to bych vůbec nekoukala, mně teda pánská nepřipadá. :) První cca hoďku je to spíš oud a pak už vyloženě růže, oudem jen podpořená a tím zajímavější a jakoby temnější, nebo jak to popsat. Moc se mi to líbí! Určitě doporučuju zkusit.
Ten kdo sem přtáhl AllSaints mě má na savědomí, za chvíli nebudu mít ani na ten prášek do vody netož na jídlo!!

Ďakujem
devatenáct
(ale slečně sou drobet krátký?)
No já si je taky musím doma vyzkoušet, kdyžtak vezmu větší číslo ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.