Většinou kalhotky do setu nekupuju. Odrazuje mě cena. Navíc dost často podprsenky kupuju jen tak na zkoušku, abych věděla, jak sedí. Do setu pak spíš dokupuju později, když zjistím, že je mi podprsenka pohodlná a jsem s ní spokojená a chci k ní i kalhotky.
Co jste si dnes koupili/y?
Já mám prádla spíš míň, pěkných podprsenek na běžné nošení střídám tak ž-7 kusů, ale teď se mi hrozně líbí to nosit do setu právě. I když vždycky to nejde, nejčastěji stejně musím mít bezešvé černé nebo tělové:-). Já teda nemám skoro žádný prsa, takže můžu vybírat jen dle vzhledu a ne funkčnosti:-D.
Děkuju, už se rozhlížím po okolí po Panache.
co, co? oni ju majú aj v šedej????? nemôžem tam vliezť, nemôžem tam vliezť, nemôžem tam vliezť...
Nemaj a naštěstí už skončily slevy!
Ne, já mamm jinou v šedý :)
Akú, akú...![]()
vyřešeno
Já na ty shoppery zas tak nejsem..mám do budoucnosti jeden vyhlídlej, ale v černý..
No ja tiež nie, len zháňam svetlejšiu kabelku na leto a buď crossbody alebo menší shopper. Tak hľadám inšpiráciu no. A svetlošedá by bola super.
Jasně na léto, tak jsem zvědavá, když něco bude :)

Nebylo to v plánu, ale moje univerzální Vagabondy se o víkendu rozpadly. Tak znovu zavzpominam na mládí. Tehdy jsem měla nízkou variantu, nosila jsem je do rozpadnuti.
spravna volba v patnacti i ve ctyriceti! ![]()
Super, já už se taky nějakou dobu chystám, že znovu zakoupím (v pubertě sem měla vysoký)
tak škodolibě hlásím, že the ordinary má i makeupy a celej svět po nich blázní :)
Nekoupila, dostala. Krásný vlněný kabát z nové střižní vlny, barva není moc vidět, ale je celý takový do šedomodra. Od dcery. Prý je na ni v Anglii moc teplý a nevyužije ho. Navíc jí zabírají léky na štítnou žlázu, tak odkládá větší oblečení. Mám z něj dost radost ![]()

Jízdenku do Berlína na pšíští čtvrtek. Bude to hlavně nákupní výlet (hlavně chci konečně na vlastní zjistit, jak jsou na tom exkluzivky Chanel po změně koncentrace, což jsem dost dlouho i ze strachu odkládala), ale doufám, že mi snad vyjde čas a hlavně i počasí na focení.
A především doufám, že tentokrát moje zpáteční cesta bude probíhat méně dramatičtěji než posledně
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.