Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 03. května 2017 12:38

Tak jo, já se rozhodla to The Ordinary ignorovat, ale tak mi teda napište, kde to objednáváte, už jsem přesvědčena:-D.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 03. května 2017 13:37
Reakce na baltik:

No minimálně mně určitě. Zastávku v Nivea Haus mám též v plánu.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 03. května 2017 13:52
Reakce na Lilly_Ku:

"krome toho obyvatele zatim odolavaji ruznym navrhum v tomto smeru, treba zastavet volnou plochu byvalyho letiste tempelhof. uvidime, jak se to bude vyvijet."

Taky pevně doufám, že k tomu nedojde, buď hodně dlouho anebo vůbec nikdy, pokud možno. I když kdo ví, co si investor nakonec prosadí. Bývalé letiště Tempelhof je podle mě jedno z nejkrásnějších, jaké kdy bylo postaveno. Hlavně to jeho zasazení do okolní městské zástavby. To je jedna z věcí, která se mi na Berlínu ohromně líbí.

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 03. května 2017 13:58
Reakce na Karja:

já první objednávku na asosu, protože v poslední době velmi rychle a spolehlivě doručuje, ty makeupy už z webu the ordinary, asos má jen omezenou nabídku

já se taky snažila the ordinary ignorovat, ale prostě TO NEJDE :) dokonce mám pocit, že je to momentálně v tomhle šíleným světě a vývoji jediná pozitivní věc :)))

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 03. května 2017 17:09
Reakce na mitford sister:

4 jo? Dobrej oddil, ja objednala jeden  s jistotou, ze jsem se trefila haha.

Objednavala jsem minuly ctvrtek a pohoda, akorat teda psali, ze toho maj hodne (ehm, najmu novy lidi ne?).

Karja http://deciem.com/ tady si vyberte Ordinary ve znackach, maj to i podle produktu. Mozna je teda ten Asos v EU schudnejsi, to nevim :) Ta Ordinary je fakt pece sice komplexni, kdyz pouzijete vic veci, ale jednotlivy produkty jsou spis zakladni a mireny na konkretni vysledek (treba vrasky, struktura pleti, problemova plet, exfoliace atd). Me to vyhovuje, protoze tim doplnim to co uz mam presne jak potrebuju.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 03. května 2017 18:21
Reakce na wendulka:

Já v Paříži nebyla, takže pro mě Berlin je číslo jedna. Přeji pěkný výlet :)

Offline Kokoska
34996 příspěvků moje polička 03. května 2017 18:47
Reakce na Ounz:

Já jsem v Paříži byla několikrát a je to tam čím dál špinavější. Přesto má to město svou atmosféru, líbí se mi tam. V Berlíně jsem byla někdy po skoončení ZŠ, teda tenkrát ve východním, ale pamatuju si z toho jen obrovský prostor Alexanderplatzu. Budeme se tam muset někdy vypravit - teda nejen na ten plac :D

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 03. května 2017 18:50
Reakce na Kokoska:

No mě ta Paříž moc neláká, Berlín mám ráda, že se tam vracím, jinak bych ráda aspoň část světových metropolí viděla.

Offline Kokoska
34996 příspěvků moje polička 03. května 2017 18:53
Reakce na Ounz:

Já to mám úplně stejně s tím Berlínem, vlastně mě moc neláká celé Německo, i když vím, že jsou tam hezká místa. Naprosto irracionální záležitost u mě.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 03. května 2017 18:54
Reakce na Kokoska:

Já mám právě Německo ráda, tak celkově, ale chápu to, to tak prostě je, že člověk něco neláká :)

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 03. května 2017 19:06
Reakce na Kokoska:

Alexanderplatz byl prvni misto hned po autobusovym nadrazi co jsem z berlina videla, kdyz jsem sem pred deviti lety prijela. pondeli v sedm rano, vsude rozbity flasky jeste z vikendove party. sedela jsem tama s kuframa na fontane a skoro brecela, jak je to kolem strasne hnusny :D

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 03. května 2017 19:23
Reakce na Lilly_Ku:

Alexanderplatz.. cca 1980, hotel Stadt Berlin, v přízemí velký denní bar/kavárna. Chodila jsem na střední a jeli jsme tam na nějaký výlet. Seděly jsme na tom baru uvnitř a dávaly si zmrzlinové poháry v antikorových pohárcích a gin fizz. A cítily se jako velké světačky 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. května 2017 19:29
Reakce na Dadoo:

Jé, gin fizz, zázrak NDR!  My jsme jezdívali na Rujanu na letní tábor, a vždycky jsme se večer zašili v těch koších na pláži a lemtali ten gin fizz...

Ale ty každodenní nástupy, téměř vojenský cvičení a barevná (růžová, žlutá i bleděmodrá!) sladká polívka každej den, to byl děs běs.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 03. května 2017 19:30
Reakce na Lilly_Ku:

Mně Alexanderplatz přirostl k srdci, až když kousek odtamtud otevřeli Alexu.

Offline Kokoska
34996 příspěvků moje polička 03. května 2017 19:38
Reakce na barbucha:

Jo, studená růžová polívka, divně vonící, s nějakou rozvařenou krupicí, fujtajbl!

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 03. května 2017 19:39
Reakce na Lilly_Ku:

Berlin je super, jezdila jsem tam dvakrat rocne sluzebne, vzdycky hotel an AlPlatzu. Paradni vyziti, restaurace, kultura, design. Urcite jedno z nej mest v Evrope.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 03. května 2017 21:00
Reakce na Kokoska:

jestli te nemecko nelaka, doporucovala bych zkusit mu prijit na chut nejdriv jinymi misty, nez je berlin. ja treba miluju bremy, bremerhaven, cuxhaven, helgoland, lubeck, kiel, rostock, hamburk. to je uplne jiny nemecko, nez berlinsti hipsteri nebo uhalekany bavoraci v dirndlech :D

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 03. května 2017 21:12

Berlín byl pravidelným cílem jednodenních nákupů, které jsme jako děti absolvovaly s rodiči. ČD tuto akci vždy na jaře a na podzim pořádaly pro své zaměstnance a jízda vlakem na tom byla pro nás nejhezčí.

Ve vzpomínkách mám Berlín spojený také převážně s Alexem, Hodinami světa, kde jsme s železnou pravidelností pojídali vepřové řízky a obchodním domem (dnešní Galeria Kaufhof), kde mamka nakupovala a nás to zoufale nebavilo. A pak cestu z Alexu k Braniborské bráně a zpět. A ještě televizní věž, která byla vždy na dohled.

Pak jsem tam řadu let nebyla a nikdy mě to ani nelákalo. Díky okolnostem se však Berlín stal městem, kam opět jezdím pravidelně, opět většinou vlakem a o poznání raději. A zamilovala jsem si ho. Fascinuje mě jeho historie, protiklady, které jsou díky ní hmatatelné na mnoha místech a také síla, s jakou to tady žije. Pokaždé se sem těším a pokaždé je co objevovat. A doslova se mění před očima. A pak stálice, které neomrzí - procházky podél Sprévy, KaDeWe, Mustafa a jeho kebab, zmrzlina v Hokey Pokey.....

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 03. května 2017 21:14
Reakce na razorblade:

sama si hipster 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 03. května 2017 21:17
Reakce na wendulka:

Jízdenku do Berlína na pšíští čtvrtek. Bude to hlavně nákupní výlet (hlavně chci konečně na vlastní zjistit, jak jsou na tom exkluzivky Chanel po změně koncentrace, což jsem dost dlouho i ze strachu odkládala), ale doufám, že mi snad vyjde čas a hlavně i počasí na focení.

A především doufám, že tentokrát moje zpáteční cesta bude probíhat méně dramatičtěji než posledně.

Tak si to tam pořádně užij a pozdravuj . A na tvé dojmy z exkluzivek budu zvědavá.