Čirá závist
mnou cloumá
Co jste si dnes koupili/y?
AllSaints mi po zdvorile intervenci v souvislosti s kurzovym rozdilem vratili 10%, vy to nedelejte, meli by mi to za zly, ja umim pekne pozadat![]()
No to je super, ale je tam toľko odtieňov, že nemám ani šajnu ktorý si vybrať ![]()
Mně zas napsal rohlik.cz, jestli chci kompenzovat shnilej banán:-). Oni mi poslali nějakou žádost o hodnocení, tak jsem tam musela něco vyplnit. A napsala jsem jim, že dobrý, tak buď jsem blbá nebo mi to karma vrátí!:-D.
Jen ze zvědavosti, kolik tak stojí jízdenka do Berlína?
Berlín je skvělé město. Miluju ho nejvíc hned po Paříži. Dřív mi okolnosti umožňovaly jezdit tam mnohem častěji než teď.
Zpáteční se dá z Prahy do Berlína pořídit už od 800 Kč. Záleží, s jakým předstihem, jakou společností a jakým konkrétním spojem chceš jet.
Super tvíd, taky bych měla radost ![]()
Berlín je skvělé město. Miluju ho nejvíc hned po Paříži. Dřív mi okolnosti umožňovaly jezdit tam mnohem častěji než teď.
A já byla v Berlíně naposledy za socíku, kdy zážitky byly tak děsný, že se mi po něm hodně dlouho věru nestýskalo
Teď vám všem závidím... každej si ho tak chválí, a já nemám čas ![]()
Whale Watching v cervnu pro sebe a maminku, ou jeee. Na tehle lodi. 

To bych si taky dala líbit. Já jsem byla jen na plavbě za želvama na Zakyntosu a málem jsme se potopili, protože když jsme asi po půl hodině konečně potkali jednu želvu, všichni se vrhli na jednu stranu loďky, aby ji teda taky viděli.
HA HA nestraste! Tak tady je velryb hodne, zahlidnete i z trajektu, ted byla jedna v pristavu. Kdyz se nepostesti daj vam listek na jinej den, tak to snad klapne, mam tam kamose tak jsem dostala velmi impozantni slevu ![]()
Tak to je dobrá garance úspěchu. V Řecku na to samozřejmě kašlou a jezděj za želvama, i když vědí, že tou dobou jsou úplně někde jinde a na kilometry daleko je jen jeden starej želvák v přístavu. A ten někdy vyleze, někdy nevyleze, co naděláme...
Prej jeden zelvak, chudak teda, ma program nabitej jak vidim.
Kanadani jsou STRASNE slusni, az bych je liskla nekdy, tak samozrejme vsechno se zarukou :)
No to je super, ale je tam toľko odtieňov, že nemám ani šajnu ktorý si vybrať ![]()
Ja nejsem (ke sve skode) tak nerozhodna a objednala jsem ctyri: prvni a druhy nejsvetlejsi v neutralnim spektru u full coverage foundation, protoze mi jde o takovy ten japonsky vzhled a sama jsem hodne svetla, a druhy a treti nejsvetlejsi neutralni u serum foundation, protoze to budu nosit asi vic v lete jen tak na ven, kdyz mam opalene telo. Jsem zvedava, jak dlouho budu cekat, je pry obrovsky poradnik, stranka avizuje, ze expeduji za cca 10-15 dni
Tak cakacia doba ma netrapi. Mam doma bb aj makeup. Chcela by som vyskusat hlavne zo zvedavosti. A teda za tu cenu... Bila by som rada ak by ste sa podelila o dojmy az Vam pridu :-)
Ja mam taky makeupu plnej suplik :) ale tyhle ctyri stoji dohromady asi sedmsetpade. Recenze adorujici. Myslim, ze jak pred par dny spadla stranka the ordonary, tak to nebylo naporem objednavek z parfumanie, ale casove to priblizne koreluje s uvedenim techto makeupu. Kdyz se dockam a nezapomenu, hodim sem nejaky ten dojem.
tak to musime vsem privezt tu Nivea toaletku :)
Berlín je úžasný město, kam se hrabe Paříž, špinavá, zaprášená... Ale taky jsem ho dlouho podceňovala :)
berlin je dobrej v tom, ze tu je porad jeste hodne volnejch zelenejch ploch treba. coz je dany tim, ze mesto az do pocatku devadesatych let nebylo tak atraktivni jako ostatni zapadoevropsky metropole, takze zatim tu jeste neni kazdej volnej kousek zeme takzvane zhodnocenej bytovou a jinou vystavbou.
krome toho obyvatele zatim odolavaji ruznym navrhum v tomto smeru, treba zastavet volnou plochu byvalyho letiste tempelhof. uvidime, jak se to bude vyvijet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.