ja jsem starej poctivej metalak s inklinaci k severu :D ale jo, do berlina se taky rada vracim :) v lete odtamtud letim na dovolenou, tak doufam, ze bude i cas na kratkou prochazku :)
Co jste si dnes koupili/y?
aaaale... jedu se valet k mori do turecka. maminka me pozvala :) sever nemecka mam celkem projetej a fakt to tam miluju - seelachs, krabbenbroetchen a tak :D
Dík za tipy, ještě prosím o prodloužení dne na 48 hodin a doby aktivního života tak o 15-20 let než mi bylo vyměřeno :) Pak si klidně s poděkováním a vzpomínkou na vás ustelu v truhle.
Tak mi ten Berlín včera nedal keď ho tu všetci tak ospevujú, a vyzerá to tak že sa tam vyberieme. Dokonca som našla aj článok že Berlín je dog friendly. Tak sa teším ![]()
Alexanderplatz je moje nejoblíbenější místo v Berlíně
Občas jedu jen tak z Prahy na den na otočku nasát atmosféru. Sice to nikdo nechápe, ale to je jedno ![]()
Berlin je super
jedu v cervenci. Tentokrat jen na chvili, ale i tak se moc tesim.
Jednou tam vezmu i deti do ZOO (kam chci samozrejme hlavne ja:)
Jak dlouho cesta z Prahy vlakem trvá?
Tak třeba přímým vlakem EC z Hlavního nádraží asi 4,5 hodiny.
Myčku myčku MYČKU juchů! ![]()
Jo, a taky miluju Berlín, abych úplně neodbočovala, dokonce mám odtamtud triko se siluetou Fernsehenturm (je to správně?) a několika jeřábů ![]()
ha, zavist! :D
neee uzij si to, ja planuju hned po stehovani tez zakoupit a uz se nemuzu dockat.
jo este jedna informace k cestam do berlina, treba to bude pro nekoho uzitecny:
CD maji nejakou akci vlakem po evrope, kdyz si koupite listek vic nez tri dny dopredu, tak cenove vyjde jedna cesta vlakem praha - berlin nejak tesne pod tisic Kc.
to je vcasna jizdenka Evropa. potiz s ni trochu je, ze jde pouzit jen na ten kontretni vlak a vratit za minimalne 10E na osobu (nebo 10%). oni to nikde nepisou az na jizdence to je, proto to sem davam.
jojo, presne, jizdenka je na konkretni vlak. dik za doplneni!
Gratuluju k myčce, to je úžasná věc. Původně jsem myslela, že pro dva lidi je to zbytečné, ale rychle jsem se s ní skamarádila.
ja na tu mycku budu sama, ale budu se namoudusi snazit, aby nezahalela ![]()
nič sa neboj, ja som tiež na umývačku sama, a beží niekoľkokrát do týždňa. A to nie som veľký fanúšik varenia ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.