provokatér. Ja som dnes ráno zoškrabovala námrazu z auta ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Súhlasím.Ja už druhý deň idem do práce v kabáte.
dá sa niekde kúpiť pekné počasie? ![]()
Vyprodáno![]()
MAC Ruby Woo nebo Russian Red?
Nemám zkušenost se spodním prádlem z Tchiba, ale včera jsem si tam koupila tělovou podprsenku bez kostic a je strašně příjemná.

Zuzana Joklová nebo Jacob & the stylers, tam Vás vezmou i v celkem krátké době.
Díky, už jsem tam volala, protože potřebuji objednat na jednu konkrétní sobotu a oni v sobotu nepracují...
Mokasíny

Obe, neasi
i kdyz o kapku mam radsi russian red.
zkusím se zeptat tady, je to tu frekventované.
nevíte, jestli, a případně kde koupit tělovou podprsenku ideálně bez kostic, ale hlavně bavlněnou nebo nějakou přírodní? pro ženu po operaci. zatím jsem sehnala jen bílou, což je na léto hrozné, i tak je celá hrubá a v bílé je pod vším hodně vidět :/ nesnese na sobě nic polyesterového, i když je to už zahojené.
Tak nakonec ani jednu, jsou tak suchý, že by mi jako člověku co neni línej se Labellem namazat každou třetí minutu sežraly rty. Nakonec jsem koupila Liptensity Mulling Spices + konturku + tužku na oči, no neměla jsem tam lézt prostě! A koncert Heidi Janků na Můstku included.
M&S?
M&S má nějakou řadu po operaci prsu. Třeba tam něco mají. Pak mě napadá, nemohla by to být podprsenka na kojení? Ty bývají často bez kostic, někdy bavlněné, třeba i dvojvrstvé, aby se nerýsovaly vložky. Nebo sportovní, taky mám nějakou bavlněnou bez kostic, neznačkovou ze sportissima. Zdravotní potřeby?
nevím, jestli mají i něco z bavlny, ale protetické podprsenky dělá taky Timo
mňo, tak tu Russian Red jsem si zrovna včera objednala spolu s tím krémem na ruce Crabtree & Evelyn, páč Ruby Woo neměli (takže naštěstí v tomhle jste nevinně narozdíl od toho krému :-D)
(Jestli mi ji zas sežere pes, tak půjde do buřtů)
Já kdybych tady měla ztrestat všechny kvůli kterejm jsem si koupila něco co by mě samotnou nepapadlo hele...![]()
No já jsem na ní zvědavá, u mě vrchol změny barvy na rtech je takovej ten balzám Dior co má zdůrazňovat přirozenou barvu rtů, mně to hází do takový blbě oranžově růžový, ale to je zas jinej problém, rtěnka u mě prostě poprvé až teď v požehnaném věku))
no jo suchý jsou, ale mě to navadí,já potřebuju tu jejich výdrž. Ta lipsensity má tvar,se kterým neumím zacházet, ale ale má taky pěkný odstíny, to jo.
já jsem taky v celkem požehnaným věku (asi podobným) a ke rtěnce jsem se dopracovala až někdy loni, vždycky jsem měla za to, že mi to nesluší a teď jsem u docela řvavých odstínů
(akorát teda ve slabý vrstvě)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.