Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 07. května 2017 11:06
Reakce na slniecko:

Jsem ráda, že to pomohlo.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. května 2017 14:43
Reakce na 711990:

nellielovett  diky  

dalsi nakup bude soklik k dlazbe, doufam, ze to probehne, v los kachlos jsou ponekud tezkopadni, jejich nejcastejsi odpoved na me dotazy byla "nevim"  uz to u nich dokoupim, ale znova bych se rozmyslela, jestli u nich neco kupovat. Jeste tam prodavaji pekne doplnky, ale ty jsem nasla jinde, takze pohoda. 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 08. května 2017 16:35
Reakce na jinx:

V los kachlos mají tragický přístup k zákazníkům. Před lety jsme tam chtěli kupovat mozaiku do koupelny. Byla to pidi koupelna v našem prvním vlastním bytě, takže mozaiky jsme potřebovali jen cca 4m2 a oni nám řekli "pro vás tady nic nemáme". Ač jsme s partnerem oba zdatní v komunikaci, tak jsme z toho byli tak paf, že jsme odešli a před obchodem se navzájem ptali, zda jsme opravdu dobře slyšeli?!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. května 2017 17:14
Reakce na notna:

jsou divni, toto se mi nestalo, spis narazim na totalni neznalost prodavaneho zbozi a neschopnost sdelit jakekoliv informace, vcetne takoveho zakladu jako kdy jsou bezne hodiny doruceni a kolik se plati extra za dovoz mimo tyto hodiny. Maji tam umyvadla z nejakeho super hi tech materialu, libily se mi a reknou mi, ze rozmery, ve kterych se vyrabi a ani cenu nevi, to ze vi architekt. Ptam se, kde teda je, no pry jen v urcitych hodinach, ze taky nevi, kdy tam bude...  no atd., celkem tragedie. Slecny teda maji pekny make up a usmivaji se, to asi jo, akorat uz bych u nich nic nekoupila 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. května 2017 19:12

Po návratu z Budapešti, odkud jsem měla v úmyslu vykoupit Omorovicza boutique, leč vzpomněla jsem si, že mám na cestě Ordinary balík, jsem si objednala konečně to kimono, když jste mi ho tehdá ze Zary vymluvily (ehm, Mutzi sjíždí blogy no)

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 08. května 2017 19:32
Reakce na Mutziputzi:

Kdo vám to vymlouval? Je to skvělý! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. května 2017 22:11
Reakce na Luna:

Tehda i sama sobe, Zara to ma 100% PE a za 2 litry, nicmena tohle byl tak rychlej nakup, ze je mozny, ze to je stejnej vikslajvant, ale aspon levnejsi

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 09. května 2017 09:29

Sice to do tohoto tématu nepatří, ale neměl byste, prosím, někdo tip na dobré kadeřnictví v Brně? Předem děkuju.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. května 2017 13:45

chtěla jsem si objednat něco z ordinary. něco je vyprodané, a nejlepší je hláška ohledně jejich novinky makeupů - prej "promiňte, ale těch 250.000 (!!) ks jsme prodali během prvního týdne, takže až seženeme další obaly, budou k prodeji" (volná citace).  opravdu jim přeju ochodní úspěch, ale hernajs, taky jsem to chtěla zkusit 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2017 15:29
Reakce na Jiná Realita:

No podla info co mam, mali problem s obalmi na tie nove makeupy. Aktualna cakacia doba je 6-8 tyzdnov. Aspon podla info co mi dala pani zo sluzieb zakaznikov. Plus tato doba sa moze menit. No tak asi tak no :D Si pockam az opadne zaujem a objednam potom. Vsetko ine sa da zohnat aj na inych strankach

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 09. května 2017 18:09
Reakce na Jiná Realita:

NO me pekne prudi ze jsem prihodila jeden (JEDEN) makeup k pecujici kosmetice a ted cekam jak blbec, asi jim napisu at jej zrusi a poslou bez.

Jiná Realita on je problem i s tim, ze lidi to vykupujou ve velkym, protoze je to levny a pak to preprodavaj, klasika ze, blbec to to koupi za 25 se najde vzdycky... ach jo.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 09. května 2017 18:32
Reakce na Jiná Realita:

Tiež ma tých 250 000 vo fronte mierne zarazilo, keď som tam nakukla (samozrejme úplne nezáväzne, že )... Môj obľúbený makeup nedávno "inovovali", čo nikdy neveští nič dobré, takže sa už obzerám po nejakej solídnej náhrade. 

Offline hibiki
48 příspěvků moje polička 09. května 2017 18:58

Nevíte někdo, jak je na tom se zásobami The Ordinary obchod v Londýně? Příští týden tam letím, tak že bych se zastavila a něco pěkného si koupila (že tam nebudou mít makeupy je mi jasné).

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 09. května 2017 19:23

Keďže The Ordinary je už doma (make up som našťastie neobjednala),kúpila som si topánky.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 09. května 2017 20:15
Reakce na pecka:

Ty sou dobrý!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2017 20:25
Reakce na pecka:

A kde kde kde kde....!?

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. května 2017 20:25
Reakce na pecka:

Moc hezký! 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 09. května 2017 20:34
Reakce na paktofonika:

@Ounz Karoleena ďakujem,kúpené v Humanic- Kate Gray 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 09. května 2017 21:52
Reakce na pecka:

Ja jsem jim dnes psala, tak prej zpozdeni 15 sni, no to chci videt, neveriiiiiiim.

pecka boty jsou super!!! My uz mame moc teplo na takovyhle.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 09. května 2017 21:57
Reakce na moninika:

Sice to do tohoto tématu nepatří, ale neměl byste, prosím, někdo tip na dobré kadeřnictví v Brně? Předem děkuju.

V Brně mám nejlepší zkušenost /i reference/ na kadeřnictví Střihoruký Edward. Několik jeho kadeřníků se už osamostatnilo a drží si stále výbornou úroveň - Tomáš Láník, Karin Ercolani, Bohdan Petlach. Poslední dva patří mezi nejlepší v ČR.