Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 10. května 2017 23:43
Reakce na Potrefenáhusa:

NO ja to valim ted ve velkym, protoze s emi nechce se vic licit, dam jen oboci, pidi vrstvu tonovanyho kremu nebo super lehkyho tekutyho makeupu, trochu tvarenky a hodne vyraznou rtenku. Zabere to 5 min a v praci vypadam upravene. Zkuste ten Lancome, jsou fakt dobry a to ja teda nejsem fanousek zrovna teto znacky, spis naopak.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. května 2017 07:51
Reakce na 0zero7:

už ani slovo, lebo zháňam šaty a od vás očakávam letenku

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 11. května 2017 08:34
Reakce na 0zero7:

tak Lancome kdyžtak až zas za nějakej čas, nejsou ty rtěnky vyloženě za hubičku, no :-( mně se na mě líběj studený červený, mírně do vínova, třeba oranžovou nebo světle růžovou nějak vůbec nesnesu, růžovou jen takovou tu tmavší řvavější :-D Vlastně s lakama na nehty to mám stejně, Essie bordeaux naprostej ideál :-D

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 11. května 2017 09:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Taky doporucuju ten Lancome matt shaker, mam odstiny Yummy pink (stredne tmava vyrazna ruzova), Pink power (tmava ruzova) a Kiss me cherie (syta chladna cervena). Podle toho, co popisujete, tak by tyhle odstiny mohly byt i pro vas . Fakt dobre drzi, snadno se nanasi. Jen je teda pravda, ze nejsou nejlevnejsi. Kupovala jsem je teprve v patek, ale zatim jsem nadsena a vydanych penez nelituju.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 11. května 2017 09:58
Reakce na Friga:

A jako že vydrží i jídlo? Já mám tomford, výdrž dobrá, jen to jídlo nedá úplně bez vady.

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 11. května 2017 10:07
Reakce na Ounz:

Jako uplne bez vady obed nevydrzi, trochu se "osoupe", ale spis tim zpusobem, ze to vidim ja, ze to neni tak dokonale. Rozhodne to neni tak, ze by barva zustala jen na okrajich rtu. Da se i pretrit bezbarvym balzamem a rty jsou pote stale barevne. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 11. května 2017 10:17
Reakce na Friga:

Díky, já na ní kouknu..

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 11. května 2017 11:04

Nová literatura na pracovní poličku plus jeden antikvariátový úlovek (s nerozřezanýma stranama šmarja!!). Typografii už mám skoro i přečtenou, jsem to prakticky vdechla, jak je to čtivý. Ale její četba má teda neblahý důsledky, nejen že jsem naznala, že ta knížka od Vanderbilta, kterou jsem rozečetla následně, je poněkud divně přeložená, ale ještě ke všemu nemá zavěšenou interpunkci a ruší mě to!! :D

(edit: a taky bych chtěla říct, že jsem ty obrázky významně zmenšovala a nemůžu za to, že to nefunguje!)

Offline Samart
148 příspěvků moje polička 11. května 2017 12:33
Reakce na Jiná Realita:

zkusím se zeptat tady, je to tu frekventované.

nevíte, jestli, a případně kde koupit tělovou podprsenku ideálně bez kostic, ale hlavně bavlněnou nebo nějakou přírodní? pro ženu po operaci. zatím jsem sehnala jen bílou, což je na léto hrozné, i tak je celá hrubá a v bílé je pod vším hodně vidět :/ nesnese na sobě nic polyesterového, i když je to už zahojené.

na ženy po operaci, nebo ablaci je zaměřená prodejna TIMO. V Brně jsou kousek od Grandu. Mají i plavky.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2017 14:14

Tak nakonec jsem vzala tu téměř "kolektivní" sukni. Je moc příjemná a půjde-li vyžehlit, bude v pohodě. Ještě jsem k ní přihodila tričko a sandály. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 11. května 2017 14:17
Reakce na whiskas:

hezký všechno

taky jsem zvažovala ještě tu modrou :-D

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2017 14:19

Myslím, že tady někdo postoval i tuto sukni. Náhodou jim visela ve výdejně, tak jsem ji vyzkoušela. Materiál se mi zdál trochu příjemnější než u té kolektivní, ale mně byla moc dlouhá a ani neměli moji velikost. Ovšem je moc pěkná. Jen proti světlu malinko průhledná. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2017 14:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Díky. Tady se člověk vždy inspiruje. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 11. května 2017 14:33
Reakce na whiskas:

Dobrý nákup. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2017 14:35
Reakce na nellielovett:

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 11. května 2017 14:53
Reakce na whiskas:

Je ta tmave modra barva dobra? Vinova na me pusobila seprane. Docela bych ji dala jeste sanci. Byla opravdu pohodlna. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2017 14:59
Reakce na Lamicka:

Já jsem objednala šedou, vínovou a tu modrou. Šedá se mi nějak nehodila a vínová vypadala opravdu poněkud sepraně. Ta tmavě modrá je mnohem sytější. Není tak úplně "navy blue" jako na produktové fotce, ale dobrý, žádná montérkovka :-D. A pohodlná opravdu je .

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 11. května 2017 15:04
Reakce na whiskas:

Diky moc. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2017 15:17
Reakce na Lamicka:

Ta bílo modrá má odstín modré poněkud lepší, hodně tmavá modrá, ale jak jsem již psala, je delší a je trochu průhledná. 

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 11. května 2017 16:02
Reakce na whiskas:

Tu pruhovanou jsem zkoušela já, nevzala jsem ji, protože mi přišla průhledná víc než malinko. Ty jednobarevné jsou o fous fortelnější.

A hezké sandály jsi vybrala!