Já jsem se rozhodla transformovat se z tý italský pubescentky v černym s velkejma bílejma teniskama (jak je tady vídáme, zdravím nevím koho)) do tré šik Pařížanky, brnkačka)))
Co jste si dnes koupili/y?
šmarjá, tak doufám, že to nebude skok rovnou do madame macron :-D
A co to je zač, ten Dior balzám? Urgentně potřebuji nějaké jemné líčení na pusu. Díky díky.
Tak ještě úplně až takhle požehnanýho věku nejsem, přesně ale s monsieur Macronem bysme mohli bejt spolužáci.
A rázem by přišel o tu pověst premianta!
Přesně Dior Addict Lip Glow
Historie by se přepisovala no))
Díky, vypadá to bezvadně, ale je to drahý jako čert. Já si nějak zaměnila Dior s Dermacolem:-D:-D.
T
ěsně vedle..
:-D:-D Ano, ano, a to bych bývala řekla, že zrovna tuhle oblast mám zvládnutou, ale já budu vopravdu pranic k ničemu uplně ve všem:-D.
Díky, už jsem tam volala, protože potřebuji objednat na jednu konkrétní sobotu a oni v sobotu nepracují...
Přeji, aby se vám podařilo někoho schopného sehnat. Se sobotou bude problém u všech lepších kadeřníků. Oni pracují, ale jen pro svoji zavedenou klientelu.
Zkuste balzám Clarins Eclat Minute, je několik odstínů a je to fakt hodně jemná barva.
dá sa niekde kúpiť pekné počasie? ![]()
Jsem na dovolene v Emiratech a je tu kolem 40, pro nasince taky nic moc. Chtela jsem do tepla a trochu jsem to prehnala.
Brala by som aj Emiráty aj 40...
prej nic moc, bych si hned dala rict! ![]()
Az na to, ze to mame jako poznavaci zajezd. Dneska jsme byli chvili u more, tam bych si nestezovala. A zitra se musim zahalit od hlavy k pate, dlouhy rukavy, dlouhy kalhoty, satek na hlavu, pokud chci videt mesitu, na kterou jsem dost zvedava.
Jezis fakt??? No to je desny, uprimne je mi vas lito teda. Dneska mam sandale ![]()
No jo, uz mlcim, jeste bych teda dodala, ze vas avatar me vzdycky nabudi si jit koupit nejaky tricka v neutralnci barvach. A muzete za to vy, samo!
Russian Red je i hutny lesk se super coverage, jestli je to lepsi nez rtenka.
Jo a urcite zkuste ty Lancome Matte shaker, mam dva a jsou super, drzi to jak helvetska vira (dam jednou rano a kdyz mam dlouhy den tak podruhe odpoledne a cau). Kdyz mam sussi pocit (min nez u jinych produktu), tak na to dam balzam a cajk. Fakt doporucuju, rudou maji myslim taky, radsi jsem se dal uz nedivala, mam 2 momentalne.
Tak nakonec ani jednu, jsou tak suchý, že by mi jako člověku co neni línej se Labellem namazat každou třetí minutu sežraly rty. Nakonec jsem koupila Liptensity Mulling Spices + konturku + tužku na oči, no neměla jsem tam lézt prostě! A koncert Heidi Janků na Můstku included.
Aha, az ted docitam postupne, ta Lobster vypada dobre, kurnik, nedavajte to sem!!!! Ten balzam dior je desnej bazmek, poslala jsem to dal. Clarins ma celkem dobry, ty muzu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.