děkuji, tak raději upustím od on line nákupu. Právě proto se mi nechce riskovat ty Other Stories ... sice jsou v jiné cenové relaci, ale neznám je, takže kdo ví. Třeb narazím na podobné i u nás.
Co jste si dnes koupili/y?
Ja mám 36 a sedí mi veľkosť 36.Nechám si ich poslať na predajňu takže ich tam prípadne nechám. Dám vedieť až prídu ![]()
Jsem zvědavá a držím palce. A vidíte, zaslání na prodejnu je dobré řešení. Na fotce vypadají velmi dobře.
Dva kremy na leto, Burt's Bees a Nuxe (ten krasne voni), BB bude na den a na nej SPF a doplneni zasob Clarins, plus objednany Guerlain.

Juuu, ty meteority v tyčince!! ![]()
No to prave nevim jaky budou. Mam rada uplne minimalne viditelny rozjasnovace. Nej MAC strobe cream, vydrzi dlouho a je easy to use. Budu referovat :)
Super nakup. Hlavne auto bronzante od Clarins je super ![]()
Aky SPF pouzivas? Som pozerala na bazu Armani s SPF 50, ale tak je draha draha draha....No ale aj tak by som chcela nieco s lepsim zlozenim Nasla som znacku COOLA. Nemas nahodou skusenosti?

Dlouho mě míjely, přišly mi takové mohutné na moji tenkou nohu. Ale pak jsem si je zkusila a....dokonalé. Až to vydýchám, půjdu si i pro tmavě modré ![]()
Špičky a platformy se mi nelíbí, ale jestli jsou pohodlný, naprosto chápu, pro mě je to nade vše!
No já jsem je právě z tohoto důvodu nechtěla. Ale na noze vypadají lépe, než na fotce. Ostatně i ta produktová fotka není úplně dobrá...
Tohle jsou už moje fota:

Koupila jsem si na vylete na trhu malickou lahvicku arabskeho vonneho oleje, nejvic proto, ze jsem nedokazala vcas utect. Ten clovek umel anglicky jeste min nez ja, takze vubec netusim, co ta vune je zac, ale je krasna. Trochu z toho citim babiccinu.ruzi Josefinu, teochu jasmin a jeste neco, co nevim, co je, musk je mosus?
Echlm..

![]()
A já jsem v klidu, koupim první červenou rtěnku v životě a ráno se probudim s čím? No jasně, že s prasklým koutkem!!
Jako správná vovce jsem si koupila siťované podkolenky. Natáhla jsem si doma zkusmo jednu a zjistila, že to na noze nesnesu. Tak kdybyste je některá chtěla...
Všichni máme, v klidu si na ně pomalu zvykej...
ne že bych si koupila, ale byla jsem si prohlížet v úvahu připadající možnosti...areálu. myslím, že jestli to koupím (tedy ne sama), bude to největší věc, kterou si tu kdy kdo koupil
je to docela nezvyklý pocit.
Ja je beru
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.