![]()

![]()

Dokonce se slevou (v sephoře); no super, hned sem ji ozkoušela při obědě a teda na sklenici lehce ulpí, ale na rtech toho zůstalo dost..barvy sou teda neodhadnutelný, je to potřeba vyzkoušet na rtech, ta moje spíš než brutálně růžová, je brutálně červená (
) a jestli se osvědčí, tak výhledově (až zas budu potřebovat nějakou odměnu za přestálé utrpení) si koupim i tu umírněnější barvu.
![]()
doufám, že mi pak nebudete nadávat. já jsem fakt spokojená. zázrak to není, ale je to velmi příjemná kosmetika.
Yessss a dojmy? Ja mam dneska ruzovej
Aaa, uz jsem olistovala o stranu dal, tak super!
První dojem fajn, moc fajn, ani na těch rtech není moc cítit..ještě koupim další, jestli se osvědčí..
Co to tam vsechno mate? Pak referujte jestli vyhovuje, moje objednavka stale nic, poslali hromadnej email, ze nemaj pumpicky a jsem straaaasne nestastni, nacez mi sdelili, ze ne, ze to nelze poslat oddelene (kosmetika a jeden makeup) Grrrrr.
Me prave nejvic vyhovuje, ze to nekolik hodin vybec necitim. Parada.
To je teda blbý s tím nedělením objednávky, když jsem po The Ordinary pokukovala, procházela jsem to mmj na e-shopu Victoria Health a tam to dělí úplně automaticky, prostě pošlou to, co je dostupný, a zbytek až naskladní, a ani v tom není žádný poštovný navíc.
Už došli sandále zo Zary?
Co to tam vsechno mate?
Nemáme - mám!
Občas se mi v obličeji vyjeví nějaká ta neplecha, tak jsem se snažila najít něco pro ten případ. A zjistila jsem teda až dodatečně, že si budu muset dát bacha, abych nezkombinovala zároveň Vit.C a Niacinamide/Zinc ![]()
The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30ml - Vitamin c suspension / No Size
The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml - Niacinamide / No Size
The Ordinary Azeliac Acid Suspension 10% 30ml - Azeliac acid / No Size
The Ordinary Natural Moisturising Factors + HA 30ml - Moisturising factors / No Size
The Ordinary High-Adherence Silicone Primer - Silicone primer / No Size
Já už na sebe The Ordinery patlám pár dní a největší problém je to vrstvení. Postupuju podle té jejich tabulky, ale většinou se mi stane, že lepím... A někdy ze sebe ty vrstvy nakonec sundám suchým ručníkem. Zůstane krásná hydratovaná pleť. Ale je to boj
.
jsme teda asi v blbym vlákně, ale: je nějakej zásadní princip, jak se to má používat?
a krém na to nějakej od nich, nebo je to jedno?
a pokud od nich, tak jakej pro mě?
jak píšu: občas nějaká ta neplecha a následně pigm.skvrny (ne od stáří, ale oděrka zahojená na slunci mi vždycky udělá flíček)
![]()
Jojo, včera jsem pro ně byla. Velikost dobrá, tvrdý nejsou (a to je u Zary obvykle největší problém se mi zdá) a na noze se mi moc líbí, největší výzva ovšem je uvázat si nějak příčetně ty stuhy. :D Ale po pár pokusech už to celkem zvládám a do sezóny ještě stihnu potrénovat!
Ja se drzim toho co mi vyhovuje napleti, metoda pokus omyl, to je asi nejdulezitejsi, jasna ze nedavat serum na krem atd, ze jo. Jedno serum bych davala rano, jedno vecer, kdyz vam to staci co se pocitu tyce, krem nemusite vubec. Muzou byt dve sera na sebe, fakt zalezi co vam sedne.
Krem nemusi bejt stejnej, pokud ho chcete a citite, ze s nim lepsi. Obecne, pokud se kosmetika navzajem nedrazdi nebo neneguje, muzete pouzivat co chcete a jak chcete, to ze MUSI bejt pletova voda stejna jak serum a kre je mytus na tahani prachu, to jsem videla, i kdyz jsem v tom delala. Desny jako. Hlavne s tema serama na pigmentaci a s vit c atd bacha na slunicku, davat spf atd.
To jsem moc nepomohla co? haha
nene, v pohodě, právěže pomohla!
ten vit.C jsem si dala teď k večeru a dobrý! asi jsem nějaká zocelená, vůbec mě to neštípe!
jen jsem ze začátku měla takový zvláštní pocit, jakože prášek na pokožce... ale odeznělo to
jinak pleťový vody já nevedu a nikdy jsem to nekupovala, takže nějaký tahání prachů u mě nehrozí
akorát mě zaujalo, že jsou nějaký výrobky od nich spolu v konfliktu - no a zrovna jsem se do nich trefila
http://theordinary.com/regimenguide
PS: jo a ty pigm.skvrny se mi dělaj i při SPF... tak na to fakt dbám, padesátku dávám už roky
Aha, tak to je pruda s tim SPF.
Jinak co je v konfliktu samo nedavat spolu, to je jasny! A pak hlaseni prosim, ja rozbalila matrixyl a zda se mi super.
Taky se mi delaji na slunci fleky, koupila jsem si z Ingredients od Eve Lom krem Daily protection +SPF50. Ted to proslo testem na dovolene a zda se to ucinne. Je to tuba s pumpickou, zadna tezka sklenice, na cesty ideal. Je to lehka nelepiva vec, trochu to i hydratuje a psali, ze se na to muze dat i denni krem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.