Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 12. května 2017 14:56

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 12. května 2017 15:15
Reakce na Potrefenáhusa:

Dokonce se slevou (v sephoře); no super, hned sem ji ozkoušela při obědě a teda na sklenici lehce ulpí, ale na rtech toho zůstalo dost..barvy sou teda neodhadnutelný, je to potřeba vyzkoušet na rtech, ta moje spíš než brutálně růžová, je brutálně červená ()  a jestli se osvědčí, tak výhledově (až zas budu potřebovat nějakou odměnu za přestálé utrpení) si koupim i tu umírněnější barvu.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 12. května 2017 15:15
Reakce na paktofonika:

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. května 2017 15:17
Reakce na RoSa:

doufám, že mi pak nebudete nadávat. já jsem fakt spokojená. zázrak to není, ale je to velmi příjemná kosmetika.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. května 2017 17:45
Reakce na Ounz:

Yessss a dojmy? Ja mam dneska ruzovej

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. května 2017 17:46
Reakce na Ounz:

Aaa, uz jsem olistovala o stranu dal, tak super!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 12. května 2017 17:47
Reakce na 0zero7:

První dojem fajn, moc fajn, ani na těch rtech není moc cítit..ještě koupim další, jestli se osvědčí..

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. května 2017 17:47
Reakce na RoSa:

Co to tam vsechno mate? Pak referujte jestli vyhovuje, moje objednavka stale nic, poslali hromadnej email, ze nemaj pumpicky a jsem straaaasne nestastni, nacez mi sdelili, ze ne, ze to nelze poslat oddelene (kosmetika a jeden makeup) Grrrrr.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. května 2017 17:48
Reakce na Ounz:

Me prave nejvic vyhovuje, ze to nekolik hodin vybec necitim. Parada.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. května 2017 18:44
Reakce na 0zero7:

To je teda blbý s tím nedělením objednávky, když jsem po The Ordinary pokukovala, procházela jsem to mmj na e-shopu Victoria Health a tam to dělí úplně automaticky, prostě pošlou to, co je dostupný, a zbytek až naskladní, a ani v tom není žádný poštovný navíc. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. května 2017 18:56
Reakce na Karoleena:

Už došli sandále zo Zary? 

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 12. května 2017 19:13
Reakce na 0zero7:

Co to tam vsechno mate?

Nemáme - mám! Občas se mi v obličeji vyjeví nějaká ta neplecha, tak jsem se snažila najít něco pro ten případ. A zjistila jsem teda až dodatečně, že si budu muset dát bacha, abych nezkombinovala zároveň Vit.C a Niacinamide/Zinc

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% 30ml - Vitamin c suspension / No Size

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml - Niacinamide / No Size

The Ordinary Azeliac Acid Suspension 10% 30ml - Azeliac acid / No Size

The Ordinary Natural Moisturising Factors + HA 30ml - Moisturising factors / No Size

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer - Silicone primer / No Size

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 12. května 2017 19:35
Reakce na 0zero7:

Já už na sebe The Ordinery patlám pár dní a největší problém je to vrstvení. Postupuju podle té jejich tabulky, ale většinou se mi stane, že lepím... A někdy ze sebe ty vrstvy nakonec sundám suchým ručníkem. Zůstane krásná hydratovaná pleť. Ale je to boj .

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. května 2017 20:06
Reakce na RoSa:

Tak pak poreferujte, mate uplne jiny veci nez jsem zkousela, to me zajima :)

999 no ja davam max dva pripravky zaraz od nich. Vic se mi nechce a myslim, ze by to i zatizilo plet zbytecne. Na to dam vetsinou  krem.

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 12. května 2017 20:08
Reakce na 0zero7:

jsme teda asi v blbym vlákně, ale: je nějakej zásadní princip, jak se to má používat?

a krém na to nějakej od nich, nebo je to jedno?

a pokud od nich, tak jakej pro mě?

jak píšu: občas nějaká ta neplecha a následně pigm.skvrny (ne od stáří, ale oděrka zahojená na slunci mi vždycky udělá flíček)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. května 2017 21:51
Reakce na paktofonika:

Jojo, včera jsem pro ně byla. Velikost dobrá, tvrdý nejsou (a to je u Zary obvykle největší problém se mi zdá) a na noze se mi moc líbí, největší výzva ovšem je uvázat si nějak příčetně ty stuhy. :D Ale po pár pokusech už to celkem zvládám a do sezóny ještě stihnu potrénovat!

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 12. května 2017 23:44
Reakce na RoSa:

Ja se drzim toho co mi vyhovuje napleti, metoda pokus omyl, to je asi nejdulezitejsi, jasna ze nedavat serum na krem atd, ze jo. Jedno serum bych davala rano, jedno vecer, kdyz vam to staci co se pocitu tyce, krem nemusite vubec. Muzou byt dve sera na sebe, fakt zalezi co vam sedne.

Krem nemusi bejt stejnej, pokud ho chcete a citite, ze s nim lepsi. Obecne, pokud se kosmetika navzajem nedrazdi nebo neneguje, muzete pouzivat co chcete a jak chcete, to ze MUSI bejt pletova voda stejna jak serum a kre je mytus na tahani prachu, to jsem videla, i kdyz jsem v tom delala. Desny jako. Hlavne s tema serama na pigmentaci a s vit c atd bacha na slunicku, davat spf atd.

To jsem moc nepomohla co? haha

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 12. května 2017 23:57
Reakce na 0zero7:

nene, v pohodě, právěže pomohla!

ten vit.C jsem si dala teď k večeru a dobrý! asi jsem nějaká zocelená, vůbec mě to neštípe! jen jsem ze začátku měla takový zvláštní pocit, jakože prášek na pokožce... ale odeznělo to

jinak pleťový vody já nevedu a nikdy jsem to nekupovala, takže nějaký tahání prachů u mě nehrozí

akorát mě zaujalo, že jsou nějaký výrobky od nich spolu v konfliktu - no a zrovna jsem se do nich trefila  http://theordinary.com/regimenguide

PS: jo a ty pigm.skvrny se mi dělaj i při SPF... tak na to fakt dbám, padesátku dávám už roky

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 13. května 2017 00:40
Reakce na RoSa:

Aha, tak to je pruda s tim SPF.

Jinak co je v konfliktu samo nedavat spolu, to je jasny! A pak hlaseni prosim, ja rozbalila matrixyl a zda se mi super.

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 13. května 2017 06:44
Reakce na RoSa:

Taky se mi delaji na slunci fleky, koupila jsem si z Ingredients od Eve Lom krem Daily protection +SPF50. Ted to proslo testem na dovolene a zda se to ucinne. Je to tuba s pumpickou, zadna tezka sklenice, na cesty ideal. Je to lehka nelepiva vec, trochu to i hydratuje a psali, ze se na to muze dat i denni krem.