Tak to jsem snad nikde ještě neviděla. Máte v plánu dělat doma akrobacii na visuté hrazdě?
Co jste si dnes koupili/y?
Presne tenhle nafukovaci batuzek jsem mela! A ziskala jsem ho tim nejdojemnejsim zpusobem. Sedely jsme v lete s tetou a s maminkou v Chorvatsku v kavarne u tety pred barakem, kdyz si tam sedla skupinka holek, z nichz jedna mela tento batuzek. Hrozne jsme ho obdivovaly a teta se jich sla zeptat odkud ho maji, ze mi ho chce poridit. Holky ho bohuzel mely odnekud z Rakouska, ale chvili se zamyslely, vyndaly veci a batuzek mi venovaly! Bylo mi tenkrat asi 10 a byla jsem uplne bez sebe stestim;) vydrzel mi dlouho, ale pak se zacal vyfukovat....
Já měla nafukovací obal na banán.
No mne asi bude stačiť tyč a možno neskôr hrazda. Ešte mám zavesené kruhy ![]()
Cvičenie z vlastnou váhou/workout/kalistenika. V podstate mi k tomu stačí tá tyč, hrazda a preliezky na ihrisku ![]()
Jé, to je hezká historka!!! ![]()
Tak to je bizar
jako aby se banán nepomackal, jo?
Tyč na kotúče ![]()
Vraždu medzi dvere mam ale potrebujem takú čo visí zo stropu, len som zatiaľ nevidela žiadnu poriadnu
Môžem sa, prosím - radšej takto zdiaľky - spýtať, čo je to vražda medzi dvere?
Presne tenhle nafukovaci batuzek jsem mela! A ziskala jsem ho tim nejdojemnejsim zpusobem. Sedely jsme v lete s tetou a s maminkou v Chorvatsku v kavarne u tety pred barakem, kdyz si tam sedla skupinka holek, z nichz jedna mela tento batuzek. Hrozne jsme ho obdivovaly a teta se jich sla zeptat odkud ho maji, ze mi ho chce poridit. Holky ho bohuzel mely odnekud z Rakouska, ale chvili se zamyslely, vyndaly veci a batuzek mi venovaly! Bylo mi tenkrat asi 10 a byla jsem uplne bez sebe stestim;) vydrzel mi dlouho, ale pak se zacal vyfukovat....
To je krásne!!!
Preklep, mobil mi chce asi niečo naznačiť. Mala to byť samozrejme hrazda do dverí ![]()
Vážně máš kruhy? Wow!
Hm, ten je. Zdá se pěkně normovaný
.
Mám, ale nepredstavuj si pod tým nič extra...iron cross na nich nedám
Ešte nemám tolko sily, zatiaľ sa snažím sa dvihnť a udržať, ale je to oveľa tažšie ako na hrazde napr.
To jsi dobrá, cvičení na kruzích patří mezi poměrně náročná cvičení
.
Vy si tady z toho utahujete, ale mně ta kabelka přijde tak vtipná, že ji trochu chci! A navíc, koncem měsíce letím k moři a rozhodla jsem se tentokrát nekupovat odbavený zavazadlo, to se každej cm počítá, kéž by se takhle vyfukovat dalo všecko.. :D
A ako bonus môžeš tu nafukovaciu kabelku použiť ako plávaciu vestu. No nekúp to.
Teda baby, ste mi všetky tak dvihli náladu. Nafukovacie kabelky, obal na banán a ako bonus visiace kruhy na cvičenie. Ja keby som ich mala doma, tak s najväčšou pravdepodobnosťou by som mala vybité zuby, skla na oknách v prípade, že by kruhy viseli pobliz.
Aby som nebola mimo témy, kúpila som jahody.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.