Já jsem to pochopila tak, že má normálně kožený řemen, širší teda, a k tomu vyměňovací popruh? Nebo ti vadí právě ta šířka?
Co jste si dnes koupili/y?
Nevyzerá zle. Keď sa ti páči, ber.
Ja jsem mela jako mala takovej ten nafukovací banán od chiquity,co visely v zelenině nad pultem,chodila jsem se s nim koupat u babicky do řeky a všichni ho desne chtěli (ja jim zase zavidela duše od traktoru)
Vojde sa do nej? ![]()
Stale si predstavujem ako hrdo kráčaš s kabelkou na pleci, usmievaš sa a zrazu začuje taký nezameniteľný zvuk Ssssssssssssssssss...........![]()
Vzala jsem. Doprava zdarma a ještě mi poslali nějaké slevové kupony, tak to je ještě o 700 levnější. No nekup to!
Teda u nas zadny nafukovaci banany nevisely, skandal! Ja jsem zase strasne moc touzila po takovym tom nafukovacim ostrove s palmou, kde byl mega banan jako operadlo, videla jsem to v nejakym zapadackym katalogu.
Aha, já zahlídla ten popruh a dál nepátrala, vlastně se mi ulevilo, že můžu bez dilematu objednat tu Furlu.
Potrefenáhusa Ten visel u nás v Ovoci-Zelenině a já po něm strašně toužila.
Gratulujem . Ale aj tak sa tam nepozriem, nepozriem,..........
Nepozeraj. Ty bestie nemaj slevu 25% jen na Furlu a Coccinelle, ale na všchny kabelky!
Jedeš! ![]()
A to jsem ještě koupila psovi plyšovou kachnu z odkazu ve vedlejším vlákně a zaplatila angličtinu. Jestli se budem chodit pást, aspoň zhubnu do plavek, co jsem si koupila před časem ![]()
Doufam, ze nejaka kachna zbyla i na me! :-)
Plavky som si tiež nekúpila, môžem jesť.
Jo, kdo zaváhá, nežere... jeho pes kachnu!
No snad ještě bude, koukám, ještě tam píšou Skladem.
Teda u nas zadny nafukovaci banany nevisely, skandal! Ja jsem zase strasne moc touzila po takovym tom nafukovacim ostrove s palmou, kde byl mega banan jako operadlo, videla jsem to v nejakym zapadackym katalogu.
Měla jsem :-) Když se to nafouklo, bylo to obrovský a když se do toho opřel vítr...
to je dobrý dvojsmysl. ![]()
![]()
Dnes jsem si koupila další sněhobílé damaškové povlečení. A velké bílé plátěné prostěradlo. Co nadělám, když jde o lásku... (moji lásku k chladivému ložnímu prádlu) . A zase se dál budu nenávidět při každém žehlení
Preklep, mobil mi chce asi niečo naznačiť. Mala to byť samozrejme hrazda do dverí ![]()
Freude, Freude, vždycky na tě dojde...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.