Děkuji všem za pochvalu kabelky. Jsem na sebe přímo pyšná, že jsem si ji vybrala sama a není to hrůza. Ony ty půlnoční nákupy nemusí dopadnout vždy úplně dobře. Už se na ni hrozně moc těším ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Takže nakonec jsem si ty černé sandály nekoupila, protože než jsem se rozhoupala, už neměli moje číslo.
Nakonec jsem koupila jiné. Probrala jsem svůj šatník a zjistila, že modrá je dobrá.

Ty jsou moc pěkné ![]()
Modrá je rozhodně dobrá
.

Inspirace z poradny...
Nákupy sandálov tu pozerám frčia, tak sa tiež pridám. Foto online som nenašla, tak vlastné...

tolik krásných bot. Inspirace se mi hodí. Jen tedy žádné z těch, které se tady objevují, nevídám v obchodech.
Sú z CCC, značka Inblu (väčšina modelov z tejto kolekcie je nič moc, asi prvýkrát ma tam niečo zaujalo). Vyzerajú byť fakt pohodlné, samozrejme neni to vrchol elegancie, ale ku kraťasom alebo rifliam sa to znesie...
Ještě před 14 dny tyto (abych náhodou těch zlatých neměla málo). Jsou to bačkůrky, nejpohodlnější sandály co jsem měla.
Ta modrá Curvy Kate je fakt nadhérná. Už si na ni taky nějakou dobu brusím zuby. Hlavně proto, že by mě zajímalo, jak v Curvy Kate udělali tu elastickou krajku. Doteď ji, myslím, na žádném modelu neměli.
Taky jsem si koupila kabelku ![]()

Mam radost, uz dlouho jsem chtela nejakou ne-kozenou (a aby se to ani "jako kuze" netvarilo) a hlavne bez napisu a inicial znacek ![]()
Nektery kvety jsou do modra, tak pujde i k dzinum. A postrannima reminkama se da zmensovat a naopak...
Nejaka mistni znacka Ceannis Sweden. Vahala jsem nad hnedou, protoze v obchode byla v 50% sleve
ale nakonec jsem sebrala odvahu a vzala tu, ktera se mi ke vsemu hodi. Uf.
odvahu jsi sebrala správně. hnědá se mi nelíbí, ale tahle moc
Tak pro nekoho, kdo hnedou nosi, by se mohla hodit. Tyhlety gobelinovy mam rada... Ale dik, mne se ta moje taky moc libi ![]()
Náhodou ta hnědá je taky moc pěkná
Poslední dobou se mi moc líbí kombinace tmavě modré a světlé hnědé barvy. No a proto jsem si koupila sandály bílé
Ale potřebovala jsem náhradu za mé Lasocki, které projevily neuvěřitelnou výdrž a jejich blížící se rozpad jsem málem obrečela ![]()

I když mám hnědou ráda, tak ta tvoje je hezčí. ![]()
Bílé jsou taky pěkné.
Já mám jedny sandály už asi 10 let a pořád se nechcou rozpadnout. A to jsem je nosila opravdu hodně. Dokonce mezitím přišly zase do módy podobné boty. ![]()
Tak tie sa mi páčia a vyzerajú lepšie,ako tie moje z CCC.Idem ich niekde omrknúť.
Mám je z eobuv. Velikost sedí přesně a cena taky super. A fakt jsou jak bačkory.
https://www.eobuv.cz/sandaly-sergio-bardi-albertine-fs127241317kd-711.html
Dakujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.