Ano obidve. Boli v dobrej cene. Čierne som brala posledné na Zoot, biele som kupila na eobuv. Pôvodne som chcela Vans oldskool black &white ale tie uz nosí teraz kazdy druhy. Hlavne že teraz nemám v čom chodiť oblečená ani obuta ale neva. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Jsou fakt pěkné a vypadají pohodlně.
Mise nesplněna :-/. V obchodě jsem chtěla koupit tyto Natalia, ale neměli moji velikost. Možná je risknu přes e-shop.
Tie su fajn. Prečo k nám nezasielajú ![]()
Nezasílají? Vždy jsem překvapena, když některý e-shop zasílá např. na Slovensko, ale ne do ČR a naopak.
Už od minulého roku koukám i na Lea
.
A Scarlett taky dobrý :-).
No nezasielaju
By som vykupila pol eshopu, maju tam dobre ceny. Ale na druhej strane sandále musím skúšať lebo u mňa z 20ks mi padnú jedny. Preto ešte stále ziadne nemám. Ale mám tenisky ![]()
No škoda, že neznáš nikoho v ČR, kdo by ti je kdyžtak přeposlal
. ( Tím chci říct, že jestli o ně stojíš, můžeš je mít.)
si je kupte taky, sou zlevněný.....než o nich dva roky uvažovat a pak už třeba nebudou
A Lea sú fajn. Viem že ti vadí ten podpätok ale na leto sa to znesie, hlavne u tých hnedych. Čierne uz by som nebrala tam ten podpätok kričí
Myslíte všechny?
Tak nemohu říci, že bych o tom neuvažovala.
U Vagabond mi velikost, na rozdíl např. od Geox, většinou sedí.
Nám přestala pářit. Tak nevím, zda se tam něco ucpalo... Tím pádem není třeba dolévat vodu.
četla jsem "přestala SE pářit" (a k tomu to o ucpání) a říkám si eh? ![]()
ty černý placatý a tyhle hnědý na podpatku. Mně vagabond taky sedí, ale když jsem si chtěla koupit takový ty nazouvací ayden, tak mi bylo moje číslo fakt velký, budu muset asi prozkoumat ty menší, furt se mi dost líběj
Potřebovala jsem na rychlo jedny placatky, tak jsem si při cestě na chatu koupila v Tescu tyto. Moc důvěry do nich nevkládám, ale jako prozatimní řešení dobrý.
A jako úet jsem si koupila tyhle. Opět, potřebovala jsem okamžitě sandály ... ![]()
No a teď tedy musím koupit nějaké pořádné. Asi vyhraje "sada" z Vagabond, kterou mi doporučuje Potrefenáhusa . Už se mi nechce nikde nic shánět.

Jee to fakt? Ja si k tomu podvečer sadnem a napíšem ti správu. ![]()
Vagabondí set je dobrýbplán. Ale neprováhej to, myslím, že za tuhle cenu zmizí rychle.
Jasně, to není problém. Klidně napiš. Konkrétně z Vagabond to trvalo cca týden. Pokud bys byla z BA, možná bych zvládla i osobní předání.
pro mě typické. Jen ještě možná přihodit ty černé s páskem kolem kotníku. Hnědé jsou totiž asi spíše ke kalhotám.
Ty ayden jsem si koupila vcera. Mam nohu 38,5, boty do spicky obvykle 39, tyhle ayden jsem brala 38. Sedi dobre, navic to byl posledni kus v ruzove
, musela jsem je mit
. Takze byt tebou, tak opravdu zkusim ty mensi.
díky, já hned jak jsem je včera viděla, tak jsem se chtěla zeptat, jak ti jsou. Já mám 38 a i několik vagabondích bot 38, ale tady v těch jsem vyloženě plavala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.