Počkej, jako že včera šaty stojí, dnes overal leží?![]()
Krehutka Kočka leží na jih.
Lindex. Je moc prijemna.
Overal je více než o.k., patentku bych neřešila a moc se mi líbí boty
.
podľa mňa si to nepýta nič, je to super, ale ak by si sa mala cítiť istejšie, jediné, čo ma napadá je nejaká minimalistická brošňa/spona z leštenej ocele.
Ona právě není prošitá skrz. Tu spodní bych mohla prošít i k spodní vrstvě. Horní je přišitá jen k podšívce a tím se to jakoby přetáčí, takže vykykuje. K vrchní látce naštěstí prošitá není, to už bych opravdu nekoupila. Možná by pomohlo, kdybych tu horní přišila dál od kraje?
Děkuju všem, co věnují svůj čas mé patentce.![]()
seda ti hrozne slusi, ja si to myslela:-) patentku nevidim:P
u mne lezis vzdycky a ve vsem.![]()
Šaty taky leží, ale dřívější fotky ne ![]()
Dík. Jsou to Geox za pár stovek z outletu, už třetí léto lituju, že jsem tenkrát nevzala všechny barvy, co měli. Co tvoje sandály, mise splněna?
juchuu:-) (akorat kdyz jsem je loni zkousela byly mi kapku volnejsi:-/

a ja taky lezim nebo ne?
Asi se u tebe cítím jako doma![]()
jasne.![]()
Nevím, co mě to dnes popadlo, ale vůbec poprvé jsem si koupila off shoulder halenku (njn, já jsem v těch trendech holt pozadu, no :)) Originál fotku se mi nepodařilo dohledat, nejpodobnější je tomu tato: 
Já Vás chápu, mně se taky tyhle halenky líbí. Od koupě mě zatím odrazuje fakt, že bych se bála, že ji neuhlídám a odhalím něco, co bych nechtěla a taky to, že bych pod ní musela nosit podprsenku bez ramínek, která mi ale není úplně příjemná.
No s mými "lentilkami pod kobercem" jsem chvíli uvažovala, že bych ji nosila naostro :D Ale pak jsem si vzpomněla, že se jsem si koupila takové ty nalepovací silikonové košíčky, tak je aspoň vyzkouším ![]()
A ještě jeden důvod, proč ji zatím nemám - musela bych mít hezky opálená ramena a ne vypálená ramínka od tílka nebo rukávy od trička, a to u mě taky nehrozí...
to jsem byla jaaaaaaa :) jsem rada, ze jsi s nim spokojena. ja si bez nej uz neumim predstavit leto
Objednány. Jsem na ně hrozně zvědavá.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.