nekdo tady ma ty sportovni plavky adidas. jak tam prosim sedi velikosti?
Co jste si dnes koupili/y?
Odkud je, prosím, ta zelená halenka? Děkuji.

Zrovna mám nejakou její starší sestru na reklamaci... Porouchalo se jí regulační kolečko a nešla ani vypnout ani zapnout.
no,mne se prave sestra asi po 10 letech pri ranim zehleni rozbila.Nejvic me stve,ze sem vyzehlila jen par kousku a bylo po ni,takze zitra pokracovani a uz sem to mohla mit za sebou.![]()
Nám přestala pářit. Tak nevím, zda se tam něco ucpalo... Tím pádem není třeba dolévat vodu.
ja byla s philips moc spokojena,proto sem ji vzala zas.Pred tim sem mela dost drahou tefal a to byla katastrofa.Strasne se napalovala.
Ta moje neměla ani dva roky. Jsem teď nucena přechodně žehlit její předchůdkyní Etou a je to jako žehlit timto

![]()
Odkud je, prosím, ta zelená halenka? Děkuji.
Je to Lindex. Už jsem se na ni taky koukala a asi pojedu obhlídnout naživo. ![]()
Já mám adidas plavky a mám stejnou velikost jako u oblečení. ![]()
aj ja dnes šaty na svadbu, už sa len modlím, nech mi sadnú, lebo sa mi to už vážne nechce riešiť

dve panache z lingerieoutletstore.co.uk na doporuceni odvedle, po sedmi librach, dokonaly:-) treti jsem vratila ale jen proto ze mi bylo lito ji jentak vyhodut. vrati se mi (pokud teda) akorat cca postovny:-)

a Candance
Díky za info k šatům, asi to risknu. Snad ten výstřih nebude moc hluboký, taky se mi tam nemá moc co dmout ![]()
Krásné! Střihem i barvou!
Se slevou,škoda,že nemají smetanovou
![]()
Koupila jsem si včera overal. Je mi kapku větší, ale menší už nebyl a já ho moc moc chtěla, myslím, že s nějakým páskem to půjde. Ale vadí mi trochu ta patentka ve výstřihu, přijde mi, že je hrozně vidět. Myslíte, že by to sneslo nějakou brož na zamaskování?
včera lehký košilový napůl lněný šaty v espritu, byly zlevněný ještě víc než v eshopu, mám je až ke kolenům, přes noc uschly a do vedra úplně boží

Ty si tedy odvazlivec,dalsi overal.![]()
Vypada to na hezky material,patentku zadnou nevidim a fakt nechapu proc jen tvoje fotky mam na lezato.??nemuzu si te poradne prohlednout.
Materiál vypadá lehce,to by to asi táhlo dolů,ne? A co patent vypárat a sestehnout? Jo, to je blbost,jak bys do toho vlezla ...
Tak nahradit jiným,nápadnějším a přiznat to?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.