No tak tie sú dokonalé. Čo sú zač?
Co jste si dnes koupili/y?
Já bych se nebala té 38. Mám u nich všechny 38, jedny letní dokonce 37 a to mám taky vyšší nárt a širokou nohu. A jako bonus krátký prsty.
Jediný, co.si tím pádem nelajznu jsou meziprstovy boty.![]()
háemko (kroutím hlavou) - ale je to jen vyhledávače, na nějakém agregátoru obsahu a obrázek ze singapuru či co. v současné nabídce nejsou, ale objevila jsem tam podobné, zdaleka ne tak hezké, ale uvažuju o nich.
stélka je kožená, voni ani ty birkenstocky nejsou všechny kožený, stélka jo, ale pásky jsou čato taky umělý a nic to nedělá
Já mám tyhle z Topshopu, mimochodem těžký jsou, s touhle podrážkou asi všechny

Včera jsem (téměř) podlehla a vyzkoušela jsem si boty Toms. Překvapivě se mi zdají pohodlné, jen v mé velikosti neměli vzor, který bych chtěla. Obula jsem svoji běžnou velikost, 38. Méně úspěšná jsem byla u bot Birkenstock. Už chápu jejich oblibu, ale nerozluštila jsem velikosti. 38 mi byla velká a z č.37 mi lezl palec
.
Mám Birkenstocky sandále i žabky a u obou mám svoji velikost 40. A to v létě u některých bot mám 41. Na první pohled působí, že jsou mi velké, ale chodí se mi v nich naprosto normálně pohodlně.
Já si to blbě přečetla. A vo birkenstockách snad radši ani nemluv... to je španělská bota, před kterou by závistí zezelenal i Boblig!
jako fakt i nějaký pantofle? hele, to fakt neni možný, to jsou nejpohodlnější boty, co jsou, když pominu ty gizeh, který maj trochu problematickej ten drek mezi prstama
já je mám taky :) přesně tyhle chci nahradit, už jsou takový jetý, chodím v nich furt. zachtělo se mi jen zkřížených pásků, jinak se spokojím s kopií těchto (birkenstock styl arizona) nebo žabky (birkenstock gizeh)
Drek mezi prstama mi vůbec nevadí. Mám tyhle, Mayari... a úplně mi za jedno odpoledne zdevastovaly nárt (pravda, vysokej).
A nemám nikoho s 37, komu bych je vrazila ![]()
no ale ten pasek primo rika, ze to nebude na nartu prijemne ![]()
jinak jsem rada, ze nejsem sama, kdo si nedokaze koupit pohodlne boty a kdo nevericne zira, v cem jsou ostatni lide schopni chodit (jako treba lodicky na prochazku po Praze apod.)
vona ale hlavně spousta ženskejch má ty nohy strašně zrasovaný, mozoly, otlaky, kladívkový prsty, prsty různě zkřivený a přes sebe...já se přiznám, že ne vždycky jsem ochotná pro krásu trpět
Jenže v tom pásku jsem chodila po prodejně dobře půl hodiny, a nic!
Pak jsem v nich vyrazila na pochůzky, a málem jsem chcípla ![]()
Jediný pohodlný boty, co jsem letos čapla, jsou ecco mokasíny, jedny högly s volnou patou a plátěnky z minulýho týdne. Úplně otevřený, do těch veder, prostě nemám ![]()
ale ony tvrdi, ze netrpi, ze jsou to strasne pohodlne boty
Bílé Mayari mám akorát na noze. Vysoký nárt mám dost, ale tyhle se mi nosí dobře. První den to bylo natěsno, ale vytáhly se. Kvůli nártu mi nepadne většina bot Vagabond.
Tak já bych se třeba obětovala a prubla je.;-)
Tak a mám po náladě, z Portugalska jsem si dovezla vloni tyto s pocitem jedinečnosti.

Pche, to už je "Sloven" tahala druhym rokem....
Chtěla jsem si koupit kalhoty, zas se to vymklo![]()

To ja by som si dala povedať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.