A sakra! Nekoupila jsem nic, jen prozkoumala pár vůní od Atelier Cologne. Oud Saphire je krásná. Gold Leather je už hodně divná i pro mne. Cítím z ní droždí! Tak snad jsem se moc neksichtila.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Moc ti to slušelo ![]()
Děkuju. Příště se ke mně hlas, ráda tě poznám.
Provedu ![]()
já si to vždycky představuju:
Dobrý den, nejste vy sweetpotato? Já jsem crazydaisy!
(a pořádně se rozhlídnout, jestli není nikdo v doslechu :-D)
:-D To zní jak z nějaké internetové sex seznamky:-D
![]()
Ja tedy musim rict,ze potkat kohokoliv tak se k nemu neprihlasim i kdybych si byla stopro jista,ze ho unam z netu.:-)
Tak to já to zkusila: Dobrý den, Vy jste můra, že ano? :-) a byla :-) a neurazila se
já jsem viděla Pinot Noir, jako vhodná chvíle na to nebyla, míjely jsme se při výstupu a nástupu do tramvaje, ale i tak když si to představim, jak se někoho ptám, jestli není pinot...a že já jsem (tři tečky) ![]()
Jj, u některých nicků by to mohlo být obzvlášť pikantní.
Musím říct, že jak jsem to tu teď prečetla, docela ve mně hrklo. Nikdy jsem neměla ambice být poznávána na ulici. Čili končím s fotkami.![]()
Neblázni! Já tě určitě nepoznám, já na ulici nepoznávám ani vlastní příbuzné, natož někoho, kdoho znám jen z fotky ![]()
Já bych hlavně měla hrůzu, že se takhle k někomu přiženu, představím se a on řekne..."Garf...co?? Která to je? To slyším poprvé" a mé internetové seběvědomí bude na nule ![]()
Ježiš to by byla škoda
. Že já vůbec psala, že jsem tě viděla. To by mě mrzelo.
Nemyslím sice, že by tím bylo lidstvo o něco ochuzeno, ale ještě to tedy přehodnotím.
A sakra! Nekoupila jsem nic, jen prozkoumala pár vůní od Atelier Cologne. Oud Saphire je krásná. Gold Leather je už hodně divná i pro mne. Cítím z ní droždí! Tak snad jsem se moc neksichtila.![]()
Jsem ti to s Oud Saphir povídala![]()
Nepřestávej, stejně je už pozdě!
A chci si koupit tuhle vůni od Hermes a už víc než týden nemám čas na víc než nákup potravin a benzínu.
No jéje! Naštěstí teď Oud fakt nepotřebuju. Ještě mi slečna nabízela nějakou novou mandarinku, ta byla hodně ulepená. Bavil by mne asi Figuier nevímjakdál, nálož šťavnatého nepřeslazeného ovoce.
Super! Ja ju dnes testujem ale asi vyhrá klasická verzia Eau des Merveilles.
Jj, u některých nicků by to mohlo být obzvlášť pikantní.
To mi povídej! Já jeden takovej pikantní zážitek mám:
Kdysi jsem se přes SZ domluvila s dívkou jménem "Klokan" na výměně vůní - místo předání Anděl.
Tu průsvitnou taštičku s krabičkou jsem držela vcelku viditelně a řekla bych, že i tupec by si všimnul... no nevšimnul...
Dost dlouho se ke mně nikdo nehrnul, tak jsem pár ženskejch aktivně oslovila já:
"Klokan???" ... ![]()
... no a ta autistka stála celou dobu kousek ode mě! na zabití tohlencto! ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.