Pěkný! Kolikrát do roka se chodíš koupat, vystřídáš to vůbec?:-D
Co jste si dnes koupili/y?
No mockrát fakt ne, já nemám ráda vodu, studenou už vůbec ne, plavání mě vysiluje...))
Že jo?
Strašně, já radši uběhnu 10 než uplavu jeden kilák!
to je vtipný, mám to naopak:D kilometr mám uplavaný za chvíli a přijde mi to hrozně odpočinkový, ale uběhnout něco je strašný přemáhání vždycky:)
Super obojí :)
A pro statistické šetření: běh nezvládám, ale plavu moc ráda. V těch tvých posledních plavkách to musí plavat samo ;)
konecne jsem si zas neco koupila: koberec do obyvaku. doufam, ze se bude hodit a ne ze bude vypadat uplne jinak nez na fotce! ![]()

Skvělý pytel.![]()
Já jsem teď DOSTALA svoje první COS šaty.
Koupila si je máma, nadšeně v nich šla a pak že jí vadí ty úzký rukávy...Tak mi je dala. Mně jsou teda o dvě čísla větší, ale i kdyby nebyly, byl by to stejnej pytel. A jsou bezva.
Bohužel na fotce nejsem já.![]()

Koberec moc pěkný!

Po tom, co jsem si na Zalandu dvakrát objednala sandály S.Oliver, a dvakrát mi přišel špatný model (napodruhé dokonce jedna bota mírně poškozená
), jsem se rozhořčeně ohradila a poslali mi s omluvou voucher na slevu. Tak jsem si objednala do třetice a tentokrát to vyšlo!
Ty jsou taky dobrý ![]()
Koberec je super ![]()
Ty jsou hezké! Stejný tvar jako ty moje růžové ;)
Já si myslim, to jsou samé plavky ale příspěvek o koupání od tebe nikdy žádnej. Asi to nedělá pěkný kolena! (haha, jsem to ale vtip po ránu). Já mám od jara vypálenej kříz plavek na zádech, ale pozor to okolí je nějakou záhadou tmavě šedé, nedá se toho zbavit a vypadá to jako špína.
Já se koupu ráda, ale jsem limitovaná, bazény se mi eklujou buď kvůli hygieně nebo naopak chlóru, rybník, jezero, řeka to u mě vůbec nehrozí a moře akceptuju pouze při teplotě vody 25+, pak teda to plavání co mě vysiluje![]()
ďakujem, vyzerajú fakt dobre.
Co sis koupila v Sephoře? Sedím si na Floře u zmrzliny a kouknu dolů a vidím žlutou kabelku. Podívám se líp, přijde mi, že je to známá tvář a ona to Sweet Potato
. Doufám, že mi to nepokazíš a že jsi to byla opravdu ty.![]()
Proto jsem se ptala, jestli to nejsou Tropezienne ;) Z fotky outfitu vypadaly stejně :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.